Mornar Popaj, 4. veljače - 8. veljače

mornar popaj
,
hr_HR

Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

 1. sezona, epizoda 30. - 4. veljače

Oliva kritizira Popaja pa se on upiše na fakultet. Profesor Badžo prevari Popaja u predavanju o zakonima fizike. Badžo pokuša zavesti Olivu, ali Popaj pojede špinat na vrijeme da raščisti situaciju.

Oliva se žali da Popaj više nije romantičan. Kad joj kaže da je pravi muškarac i da su samo slabići romantični, Oliva iskoristi Peru Žderu da Popaj bude ljubomoran.

Popaj putuje po sajmovima i uspješno prodaje svoje boce soka od špinata koji osobi vraća snagu i vitalnost te sprečava sunčanicu, "vjetranicu" i "mjesečanicu", ali Badžo je ljubomoran na Popajev uspjeh pa pokuša dokazati da eliksir ne djeluje.

Morska Vještica otela je Eugena. Popaj, Oliva, Pero Ždero i Kićo putuju na brodu punom hrane.
 

1. sezona, epizoda 31. - 5. veljače

Popaj je zvijezda predstave na Olivinu kazališnom brodu. Badžo je kazališni radnik koji je ljubomoran na Popajevu slavu. Badžo planira ukleti predstavu i osramotiti Popaja.

Popaj, Oliva i Pero Ždero u Egiptu hodaju po pustinji u kupaćim kostimima i nose kišobran, loptu i košare s hranom. Oliva traži plažu misleći da su u Atlantic Cityju.

U posjetu Popaju i Olivi Popajev otac čuje tajanstvenu melodiju i ispriča Olivi i Popaju neobičnu priču o tome kako se kao mladić zaljubio u Morsku Ružu.

Popaj Olivu i Kiću uči pecati, a Kići tako dobro ide da ulovi kita!
Popaj želi plivati u potoku, ali njegove namjere pokvari par marljivih dabrova koji grade branu. Uslijedi borba između dabrova i Popaja koji na sve načine pokušava otvoriti branu i osloboditi vodu.

Popaj, Oliva i Kićo su na skijanju u francuskim Alpama, a vodič im je bernardinac. Oliva ne želi skijati jer ne želi uništiti svoju novu rakunsku bundu pa ostatak grupe krene bez nje. Olivina je bunda tajanstveno ukradena.
 


1. sezona, epizoda 32. - 6. veljače

Popaj Kići priča priču o svojem pradjedu koji se prijavio za posao kapetana prerijske lađe i zatim doznao da nije riječ o brodu, nego o vlaku.

Mlada djevojka (Oliva) živi u šumi i ima momka mornara (Popaja). Ona pjeva pjesme i želi da je netko izvede na ples, ali on je siromašan. Djevojka u šetnji šumom sretne Morsku Vješticu koja joj u zamjenu za školjku, zub morskog psa i konzervu špinata ponudi par plesnih cipela.
 


1. sezona, epizoda 33. - 7. veljače

Popaj u pustinji traži rudnik zlata "Izgubljenog Nizozemca". On i Badžo ga pronađu u isto vrijeme i posvade se oko vlasništva.

Popaj i Oliva voze se na selu kad počne padati kiša. Sklone se u kući s duhovima bitnicima koji se zabavljaju izvodeći trikove sve dok Popaj ne padne u nesvijest.

Pero Ždero, kuhar u kamionu s hamburgerima, prepusti posao Popaju da može otići u banku. Oliva je konobarica. Popaj si napravi "sendvič" i čita novine.
POPEYE'S FOLLY
Popaj kupa Kiću i priča mu priču o izgradnji prvog parobroda. Nakon mnogih propalih pokušaja prvi je brod nazvan "Popajeva ludost".
 


1. sezona, epizoda 34. - 8. veljače
 

Oliva kaže Popaju da će ga ostaviti ako se ne obrazuje. Popaj se upiše u školu gdje ga smjeste u osmi razred. Svaki put kad pokuša odgovoriti na pitanje na nastavi, Popaja premjeste u niži razred sve dok ne završi u vrtiću.

Badžo uvjeri Olivu da Popaj treba na liječenje zbog svoje nagle naravi i preporuči joj psihijatra. Kad Popaj posjeti Olivu, ona ga zbunjenog odvuče doktoru.

Popaj poučava Kiću i Dizela o važnosti sportskog duha i fer igre. S druge strane, Badžo igra po svojim pravilima koja nisu uvijek fer.

Popaj krene poslati Olivi rođendansku čestitku kad na radiju čuje da je iznad grada uočen leteći tanjur.
 

Animiranu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi