Mornar Popaj, 28. siječnja - 1. veljače

mornar popaj
,
hr_HR

Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

1. sezona, epizoda 25 - 28. siječnja

Oliva nagovori Popaja da nađe uredski posao. Popaj se zaposli kao agent prodaje osiguranja, a njegov je prvi zadatak prodati policu osiguranja kaskaderu.

Morska Vještica opet se namjerila na Popaja i želi mu ukrasti kartu blaga koju je skrio u kući.

Oliva se sprema za posjet svojeg prijatelja iz škole. Želi ga zadiviti pa zamoli Popaja da joj za tu prigodu bude batler. Prijatelj je nitko drugi nego Badžo koji pokuša zavesti Olivu.

Na Popajevu autu na putu na piknik pukne guma. Oliva se uzruja i ode tražiti leptire dok Popaj pokušava zamijeniti gumu.

1. sezona, epizoda 26 - 29. siječnja

Oliva ima usamljenog papagaja po imenu Julija pa zatraži Popaja da joj nađe partnera. Popaj kupi drugog papagaja kojeg nazove Romeo, ali ptica pobjegne pa je Popaj mora uhvatiti.

Popaj roni na dah u potrazi za zakopanim blagom. Pod vodom upozna vodena stvorenja i sirenu Olivu koju spasi od drugog ronioca Badže.

Čitajući časopis "Popajeva mehanika", Popaj poželi sam izgraditi bazen. Popaj posudi alat od svog susjeda Badže i krene s radovima, a Badžo lukavo pomakne ogradu posjeda pa Popaj nesvjesno počne graditi bazen u Badžinu dvorištu.

1. sezona, epizoda 27 - 30. siječnja

Nakon što čuje da se prejedao u restoranu Morske Vještice, Popaj pokuša izliječiti Peru Žderu od njegove ovisnosti o hamburgerima i odvede u Anonimne hamburgeraše na odvikavanje. Morska Vještica je bijesna što je izgubila svoju najbolju mušteriju i planira pokvariti Popajev plan da izliječi Peru.

Popaj na prijevaru mora čuvati Kiću pa mu odluči ispričati priču o porijeklu Olivina parfema. No Popajeva priča o dobivanju ambre od kitova uzruja Kiću i on brizne u plač baš kad se Oliva vrati kući.

Pero Ždero pokuša nagovoriti Badžu da mu kupi hamburgere uvjeravajući ga da su najbolji prijatelji. Badžo se razbjesni kada dozna što namjerava, ali Pero pobjegne da ne dobije batine. Pero pronađe kremu za nestajanje i namaže se da ga Badžo nikad ne pronađe.

Badžo na televiziji vidi da je Oliva osvojila deset tisuća dolara na natjecanju. Maskira se u Teksašanina i pokuša Olivi prodati lažnu naftnu bušotinu. Popaj je sumnjičav i pokušava Olivu spriječiti da potpiše ugovor. Badžo je odvede da pogleda bušotinu koja je spojena na malu kantu nafte.

1. sezona, epizoda 28 - 31. siječnja

Popaj i Oliva prijave Kiću na natjecanje beba u kojem je Pero Ždero sudac. Badžo prijavi svojega snažnog sina i pomaže mu da smjesti Kići i pobijedi u disciplinama, ali Popaj na vrijeme sredi stvari da bi Kićo mogao pobijediti.

Badžo ostvari monopol nad tržištem špinata i cijene špinata porastu. Popaj ne može nabaviti špinat pa postaje sve slabiji dok traži Badžino skladište špinata. Na kraju Popaj nadmudri Badžu, nabavi špinat i ukloni njegov monopol nad tržištem.

Popaj i Badžo svađaju se oko Olive. Oliva prekine svađu i nagovori Popaja da se počne baviti promatranjem ptica da bi postao kulturniji. Iako ga ptice maltretiraju, Popaj ostaje smiren sve dok ne vidi da je Badžo oteo Olivu.

Popaj i Badžo prijave se za posao pomoćnika glavnog čuvara zoološkog vrta. Oliva ih testira da vidi tko će biti bolji pomoćnik.

1. sezona, epizoda 29 - 1. veljače

Popaj i Oliva stanu na Badžinoj benzinskoj crpki. Popaj se ode osvježiti, a za to vrijeme Badžo puni auto benzinom i pokušava zavesti Olivu. Kaže joj da neće cijeli život biti mehaničar jer želi postati pjesnik.

Drvosječa Popaj odvede Olivu u šumu da joj pokaže kako dobro siječe drva. Badžo Popaju otme i drva i Olivu pa izbije tučnjava.

Badžo kupi robota koji izgleda kao Popaj i iskoristi ga da se Oliva naljuti na Popaja i ne želi s njim izaći. Popaj razotkrije prijevaru i dokaže Olivi da je to bio robot.

Popaj je spasilac i sve su djevojke na plaži lude za njim. Ljubomorna Oliva pokuša privući njegovu pozornost skočivši s mola i zazivajući u pomoć.


Animiranu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi