Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

1. sezona, epizoda 30 - 31 - 27. siječnja 

Oliva kritizira Popaja pa se on upiše na fakultet. Profesor Badžo prevari Popaja u predavanju o zakonima fizike. Badžo pokuša zavesti Olivu, ali

Popaj pojede špinat na vrijeme da raščisti situaciju.
Popaj je zvijezda predstave na Olivinu kazališnom brodu. Badžo je kazališni radnik koji je ljubomoran na Popajevu slavu. Badžo planira ukleti predstavu i osramotiti Popaja.

1. sezona, epizoda 32 - 33 - 28. siječnja

Popaj želi plivati u potoku, ali njegove namjere pokvari par marljivih dabrova koji grade branu. Uslijedi borba između dabrova i Popaja koji na sve načine pokušava otvoriti branu i osloboditi vodu.

Popaj u pustinji traži rudnik zlata "Izgubljenog Nizozemca". On i Badžo ga pronađu u isto vrijeme i
posvade se oko vlasništva.

1. sezona, epizoda 34 - 35 - 29. siječnja

Oliva kaže Popaju da će ga ostaviti ako se ne obrazuje. Popaj se upiše u školu gdje ga smjeste u osmi razred. Svaki put kad pokuša odgovoriti na pitanje na nastavi, Popaja premjeste u niži razred sve dok ne završi u vrtiću.

Popajev otac čuva Kiću kojem izbija prvi zub. Popajev otac želi Kići dati lekciju o zubnoj higijeni pa mu ispriča priču o svojoj prijavi na "zubno natjecanje".

1. sezona, epizoda 36 - 37 - 30. siječnja

Badžo se pokušava riješiti Popaja kao gatara Salami. Uvjerava Olivu kako Popaj mora izvesti nemoguće zadatke da bi dokazao da je voli. Popaj obavi te zadatke i otkrije da je gatara Badžo, a Oliva se zapita kako je ikada mogla sumnjati u Popaja.

Popaj čita Kići japansku bajku. Bogati vođa bandita Badžo pregovara s Olivinim ujakom Perom Žderom za njezinu ruku.

1. sezona, epizoda 36 - 39 - 31. siječnja

Pero Ždero želi pizzu na dug, Badžo želi pizzu koju Popaj ne priprema, a Popaj radi pizzu na pokretnoj traci, što dovodi do niza smiješnih situacija.

Održava se utakmica bejzbola između Popajeve ekipe gdje je on bacač i Badžine bande, a Pero Ždero sudi. Oliva navija za Popaja.

Animiranu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju