.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mornar Popaj, 25. - 29. rujna

img placeholder
,
hr_HR

Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

51. ep. - 25. rujna

Popaj i Oliva turisti su u Indiji. I Vještica je ondje jer želi ukrasti veliki dragulj s krune hindu idola. Vještica zna da će kradljivca snaći prokletstvo beskonačnih nevolja pa traži nekoga tko će prokletstvo preuzeti umjesto nje.

Badžo hipnotizira Olivu. Oliva u transu misli da voli Badžu. Popaj otkrije prijevaru, no u tom trenutku uđe Alisa Razbojnica, koja također u transu misli da voli Popaja, odvuče Popaja u kuhinju i zaveže ga za stolac.

Popaj i Badžo partneri su u hotelu Zlatni laso, no ne mogu se dogovoriti hoće li se specijalizirati za hranu ili zabavu. Na kraju podijele hotel na pola.

Jednom davno u kraljevskom dvorcu živjela je lijepa princeza Oliva Draba. Vještica je ukrala pošiljku zlata namijenjenu dvorcu.

52. ep. - 26. rujna

Vještica planira uhvatiti vilenjaka da dozna gdje je skrivena njihova škrinja zlata. Napokon uspije prevariti jednog od "malih ljuti" serumom istine i otkrije gdje je zlato.

Popaj se vrati u doba kralja Artura i vitezova Okruglog stola. Na viteškom turniru na dvoboj ga izazove Crni Vitez (maskirani Badžo).

Popaj i Kićo u igri se slučajno sudare glavama i zamijene glasove. Kad im Oliva i Pero Ždero pokušaju pomoći, i njihovi se glasovi zamijene.

Popaj i Badžo obojica imaju vlastite poslove. Popaju odlično ide i Badžo je ljubomoran.

53. ep. - 27. rujna

Popaj Kići čita bajku o zločestom zmaju. Zmaj izađe iz knjige i kaže im da je on zapravo dobar zmaj. Pokušava biti ljubazan i pomagati, ali uvijek spali kuću jer kiše vatru.

Popaj izgradi vremenski stroj pa on i Oliva otputuju u prapovijest gdje ih čeka cijeli niz ludih pustolovina.

Oliva kaže Popaju da bi se trebao obrazovati pa se upiše u školu za odrasle. Ondje kuša "intelektualni špinat" koji mu da genijalnu razinu inteligencije. No kad ga drugi ljudi pokušaju iskoristiti, Popaj se odluči ispisati iz škole.

Stanovnici zabačenog otoka pobjegli su u strahu od "glasa iz dubina" koji zapravo pripada Morskoj Vještici s dna ugaslog vulkana.

54. ep. - 28. rujna

Privatni detektivi Popaj i Oliva i njihov "pas tragač" Džip traže krijumčare dijamanata, a potraga ih dovede do broda s kiselim krastavcima kapetana Badže (Badžo i Morska Vještica krijumčare dijamante u krastavcima).

Popajeva detektivska agencija unajmljena je da nađe gorilu koji je pobjegao iz gradskoga zoološkog vrta. Oliva uvjeri Popaja da gorilu može uhvatiti samo ako se maskira u ženskoga gorilu.

Popaj pita Olivu bi li se htjela provozati na njegovu novom skuteru. U tom trenutku Badžo naiđe u svojem sjajnom novom sportskom autu, što Olivu zadivi mnogo više.

Popaj daje Kići lekciju iz povijesti i priča mu o svom djedu Popaju De Leonu koji je otkrio Floridu i pokušao naći izvor mladosti. Popaj De Leon otkrio je da je izvor mladosti zapravo špinat.

55. ep. - 29. rujna

Popaj uči Kiću kako biti dobar vozač i govori mu koliko loših vozača ima. Kićo obeća da nikad neće voziti svoj tricikl brže od 300 kilometara na sat.

Popaj daruje Olivi francusku pudlu po imenu Zsa Zsa za rođendan. Psa ubrzo otme kradljivac pasa Badžo. Popaj se maskira u psa da bi ga oteli i odveli pudli.

U epizodi – mjuziklu odvija se glazbeno natjecanje. Popaj nastupa sa svojom popularnom glazbom, a Badžo kao Bach iz Badžije. Oliva je najavljivačica, a Pero Ždero ima štand s hamburgerima.

Zli šef i njegovi razbojnici uvale Popaja u nevolju nakon što izgrade mehaničkog čovjeka koji izgleda baš kao Popaj. Mehanički razbojnik opljačka banku, a Popaj završi u zatvoru.

Crtanu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV!
 Tagovi