Mornar Popaj, 21. - 25. siječnja

mornar popaj
,
mornar popaj
hr_HR

Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

 20. epizoda - 21. siječnja

Popaj planira pričati nećacima priče kad se uplete Badžo i želi pričati svoje. Naravno, to vodi do sukoba u kojem pobjeđuje Popaj. Popaj i Oliva kreću na piknik kad sretnu Badžu i njegovu motorističku bandu. Badžo izazove Popaja na igru kukavice, a Popaj pristaje iako ne zna kakva je to igra, no gubi od Badže koji mu krade ručak. S razlogom ljut, Popaj prati Badžu i ekipu kako bi vratio svoj ručak, pa on i Oliva nastavljaju sa svojim piknikom. Oliva naslijedi trkaćeg konja po imenu Kolačić od ujaka iz Engleske čija je posljednja želja bila da Kolačić pobijedi u utrci sa zapregama u Up and Downsu. Popaj i Oliva prijave konja na utrku, no Badžo im pokuša poremetiti planove. Međutim, Badžin konj gubi utrku usprkos varanju, a Popajev konj pobijedi.


21. epizoda - 22. siječnja

Popajevi nećaci nagovore ga da ih povede na kampiranje. U kampu nećaci pojedu svu hranu, a onda se žale da su i dalje gladni. Popaj ih povede na pecanje da uhvate svoj ručak, ali to im ne polazi za rukom.

22. epizoda - 23. siječnja

Oliva ode na audiciju za mušku bejzbolsku momčad Burmingham Burgere. Iako se Badžo umiješa i pokuša je spriječiti da se učlani u momčad, Oliva uspije zaobići sve njegove zamke i postane članica Burmingam Burgera.


23. epizoda - 24. siječnja

Popaj i Badžo žele ugovor koji će biti dodijeljen onomu tko prvi izgradi autocestu od 35 km kroz planine. Popaj uspije zaobići sve Badžine pokušaje da mu pokvari posao i osvoji ugovor.
 

24. epizoda - 25. siječnja

Badžo i Popaj opet sudjeluju u žestokom natjecanju. Badžina ekipa vodi protiv Popajeve u footballskoj utakmici.
 

Crtanu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV!Tagovi