.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mornar Popaj, 20. - 26. ožujka

Mornar Popaj 2. sezona epizode - 1
,
hr_HR

Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

2. sez., 3. ep. - 20. ožujka

Popaj je proveo sedam dana i besanih noći na pučini. Kad se vrati, želi nazvati Olivu, no previše je umoran pa zaspe i krene mjesečariti. U međuvremenu, Oliva upadne u nevolje sa skupinom nevaljalaca.

2. sez., 4. ep. - 21. ožujka

Popajevi nećaci ne mogu spavati pa im Popaj priča priču o čovjeku kojeg je progutao kit i koji spasi sirenu (Olivu) od braka s kraljem Neptunom.

Oliva kaže Popaju da je prošla tečaj tenisa i da je odabrala njega za meč u paru tog poslijepodneva. Popaj nikad prije nije igrao tenis, no svejedno pristaje. Na utakmici saznaju da su im protivnici Badžo i Badžina, trenutačni prvaci. Prvi set osvajaju Badžo i Badžina, no nakon što pojede nešto špinata, Popaj vodi svoju ekipu do pobjede.

Pero tvrdi da onaj tko spasi princezu od zmaja dobiva njezinu ruku. Popaj je kreće spasiti, no nije sam… i Badžo želi spasiti princezu. Sir Badžo izaziva Popaja na vitešku borbu. Popaj osvaja turnir i spašava princezu.

2. sez., 5. ep. - 22. ožujka

Badžo poziva Olivu na jedrenje, no s obzirom na to da i Popaj želi s njima, Badžo uništi jedrilicu i potopi i Popaja s njom. Dok je Popaj pod vodom, Badžo kreće u potragu za Olivom koja mu se skriva. Kad Oliva zatraži pomoć, Popaj se penje iz vode i spašava je od Badže.

2. sez., 6. ep. - 23. ožujka

Popaj i nećaci idu u lov na ribu u njegovoj brodici i pronalaze tuljana kojeg žele zadržati kao kućnog ljubimca. Popaj se slaže pod uvjetom da tuljan ne ulazi u kuću, no dečki ga ipak dovode unutra i pokušavaju ga skriti od Popaja. Tuljanu je napokon dopušten povremeni ulazak u kuću nakon što spasi Popajevo zlato: brod u boci.

2. sez., 7. ep. - 24. ožujka

Popaj vodi Olivu na vožnju svojim avionom iz kućne radinosti, no njoj se to ne sviđa. I Badžo je u zraku sa svojim avionom i hvali se Olivi koja pada u njegov avion. Ponovno traži da je Popaj spasi. Na kraju Oliva shvaća da je Popajev avion sigurniji nego što je mislila.2. sez., 8. ep. - 25. ožujka

Oliva nastupa pred publikom kojoj se ne sviđa. Kako publika postaje sve glasnija, tako Popaj postaje ljut i izaziva ih na obračun u sumrak. Popaj pobjeđuje.

Oliva zove Popaja da joj popravi slavinu, no prije nego što uspije, Popaj uništi Olivinu kuću.

Popaj vodi Olivu u disko i Badžo (g. Disko) izabere je za ples. Ubrzo Olivi dosadi Badžino plesanje, no on je ne pušta, pa Oliva traži Popaja koji joj dolazi u spas. Popaj joj pokazuje svoje plesne korake kojima pobjeđuje u diskonatjecanju.

2. sez., 9. ep. - 26. ožujka

Nakon što se pomučio kako bi pročitao oporuku koju mu je nepoznati stric ostavio, Popaj saznaje da nije naslijedio novac nego dugove.
 

 


 Tagovi