Mornar Popaj, 2. sezona

Mornar Popaj, 2. sezona
,
Mornar Popaj, 2. sezona
hr_HR

PON - PET 07.00

Doma TV svojim najmlađim gledateljima donosi drugu sezonu klasične animirane serije o jednom od najpoznatijih crtanih likova svih vremena –Popaju. Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

O animiranoj seriji:

Jednog zimskog dana davne 1929. godine, animator Elzie Crisler Segar dodao je lik snažnog mornara u svoj popularni strip 'Thimble Theatre'. Taj mornar bio je, naravno, Popaj, crtani lik koji je vrlo brzo nakon svojeg „rođenja“ osvojio srca čitatelja diljem SAD-a, a zatim i ostatka svijeta. Strip je uskoro pretvoren u animirane filmove i serije, a danas, više od 80 godina nakon nastanka, Popaj je još uvijek jedan od najomiljenijih animiranih likova svih vremena! Ovaj žustri, ali simpatični mornar i veliki ljubitelj špinata svojim duhovitim dogodovštinama nastavlja uveseljavati i mlade i stare obožavatelje. Naravno, kao svaki pravi mornar, i Popaj bi bio izgubljen bez svojih prijatelja i rivala jer bez njih ne bi bilo ni nezaboravnih avantura.

U drugoj sezoni avantura Popaj i dalje osvaja snagom špinata, a tu je i izvorna škvadra: vitka heroina Oliva, Popajev preslatki posvojeni sinčić Kićo, prepredeni ljubitelj hamburgera Pero Ždero i nasilnik staklene čeljusti, Badžo. Ljubitelje svih godišta očekuje hrpa morske zabave i akcije! Gledatelji će tako vidjeti kako će Popaj mjesečariti nakon sedam dana i noći na pučini, te koliko će Oliva i Popaj biti uspješni igrajući tenis protiv Badže. Detektiv Popaj suočit će se i s Morskom Vješticom koja je otela cijelu flotu brodova, a cijela njegova mala obitelj uputit će se u turističko razgledavanje New Yorka. Ovaj snažni ljubitelj špinata u svakoj će situaciji pronaći način da nadvlada Badžine spletke i tako dokaže Olivi da je upravo on njezin princ na bijelome konju!

 

Veliki i mali gledatelji imaju priliku nasmijati se  uz animiranu seriju 'Mornar Popaj' od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi