Mornar Popaj, 18. veljače - 22. veljače

mornar popaj
,
hr_HR

Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

1. sezona, epizoda 40 - 18. veljače

Oliva i Popaj idu na izlet u planine, gdje se upetljaju u svađu između dva klana. Popaj pobijedi oba klana i prekine svađu.
Popaj dolazi u spas Olivi koju je uhvatio mehanički čovjek u letećem tanjuru. Kad Popaj preuzme kontrole, očekuje ih divlja vožnja kući.
Badžo sazna da Popaj namjerava Olivu izvesti na kuglanje. Badžo odjuri k Olivi i kaže joj da je Popaj s nekom plavušom te da mu je rekao da umjesto njega izvede Olivu.
Kićin je rođendan, a Oliva je njegove darove skrila u ormar. Kićo ne može odoljeti znatiželji i pokuša zaviriti u ormar.

1. sezona, epizoda 41 - 19. veljače

Kićo ne može zaspati pa mu Popaj ispriča kako je jedanput uspavao male kitove pjesmom.
Na pecanju Popajevu udicu zagrize riba koja ga izbaci iz broda i odvuče kroz sedam mora. U Osmom moru Popaj izgubi ribu.
Badžo je stočar koji dođe na jaja i slaninu u vozilo s kuhinjom Pere Ždere. Pero Ždero ima samo burgere pa Badžo pokuša ukrasti jaja s Popajeve farme kokoši.

1. sezona, epizoda 42 - 20. veljače

Badžo je ljubomoran kad se obožavatelji počnu skupljati oko Popaja pa im pokuša dokazati da je i on junak.
Pero Ždero je noćni čuvar u tvornici haringa. Pero se prehladi i zamoli Popaja da preuzme njegov posao. Popaj začuje čudne zvukove i krene istraživati.
Popaja nazove odvjetnik koji mu kaže da su on i Badžo nasljednici bogatstva Bildže Brbavca. Također mu kaže da će, ako se jedan od njih ne pojavi na čitanju oporuke u podne, onaj drugi dobiti sve bogatstvo.

1. sezona, epizoda 43 - 21. veljače

Popaj Dizelu priča priču o junaku Maska Nule. Popaj se veoma uživi dok priča o tome kako se morao boriti sa zlikovcem Badžom, vođom lopovske bande, i spasiti selo od njegova terora.
Popaj ima farmu kokoši. Kad Kićo u kokošinjcu pronađe kockasto jaje, zavlada veliko uzbuđenje.
Oliva, Popaj i Pero Ždero kupuju u supermarketu gdje je Badžo šef. Kad Popaj priđe vratima, mehanički uređaji zazvone i stanu se njime nabacivati.

1. sezona, epizoda 44 - 22. veljače

Popaj i Badžo se natječu u utrci do Los Angelesa i natrag. Pobjednik će dobiti spoj s prekrasnom Olivom.
Popaj pokušava spavati na planini dok ga Oliva gnjavi, a buka kuglanja na drugoj planini izaziva mu noćne more.
Popaj ne dopušta morskoj vještici da se vrati gusarstvu. Vještica pokuša Peru Žderu uposliti da se riješi Popaja, ali taj plan propadne pa morska vještica podigne oluju.

 

Animiranu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi