.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mornar Popaj, 17. - 23. travnja

Mornar Popaj epizode - 3
,
hr_HR

Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

2. sez., 30. ep. - 17. travnja

Usred proljetnog čišćenja Olivina papiga Polly pobjegne. Oliva odmah pozove Popaja u pomoć, ali s njim dođe i Badžo koji također želi pomoći.

2. sez., 31. ep. - 18. travnja

Popaj pokuša vratiti mulu u vojnu bazu odakle je došla. Nakon što se dobrano pomuči, Popaju kažu da mulu vrati jer je časno otpuštena iz vojske.

2. sez., 32. ep. - 19. travnja

Popaj i Oliva planiraju sagraditi najvišu zgradu na svijetu, ali Badžo im se miješa u planove jer želi napraviti to isto. Popaj mora pojesti špinat kako bi se riješio Badže i završio projekt.

2. sez., 33. ep. - 20. travnja

Popaj i Oliva za izlet otplove na otok ne znajući da Badžo ondje ima kuću. Nakon što pristanu na otok, saznaju da ih Badžo kani "loviti". Popaj i Oliva počnu bježati, ali Popaj pojede špinat i uspije preokrenuti potjeru.

2. sez., 34. ep. - 21. travnja

Popaj i Badžo natječu se jedan protiv drugoga u utrci preko cijele zemlje kako bi osvojili posao vozača kamiona za tvrtku "Eight Ball". Popaj uspije pobijediti Baždu koji ostane bez „benzina".2. sez., 35. ep. - 22. travnja

Popaj i Oliva priređuju vodeni cirkus s treniranim tuljanima, dupinima i drugim morskim životinjama. No Badžo je ljubomoran jer i on želi biti voditelj cirkusa pa pokuša pokvariti svaku točku da osramoti Popaja.

2. sez., 36. ep. - 23. travnja

Popaj se pojavi na popularnom kvizu, ali Badžo mu smjesti da Popaj ne može ispravno odgovoriti na pitanja pa Popaj osvaja grozne nagrade.

Oliva je nabavila novu francuskog pudla Frenchy i zamolila Popaja da je umjesto nje odvede na izložbu pasa.

Popaj ispriča svojim nećacima nevjerojatnu priču o tome kako je sam samcat iskopao Grand Canyon.

 

 

 Tagovi