.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mornar Popaj, 13. - 17. studenog

img placeholder
,
hr_HR

Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

31. ep. - 13. studenog

Popaj pokuša vratiti mulu u vojnu bazu odakle je došla. Nakon što se dobrano pomuči, Popaju kažu da mulu vrati jer je časno otpuštena iz vojske.

32. ep. - 14. studenog

Popaj i Oliva planiraju sagraditi najvišu zgradu na svijetu, ali Badžo im se miješa u planove jer želi napraviti to isto. Popaj mora pojesti špinat kako bi se riješio Badže i završio projekt.

Baždo Olivi kupi klavir kao dar za useljenje u novu kuću, a Popaj joj donese cvrčka. Olivi se buba ne sviđa i naredi joj da napusti kuću.

Za olujne večeri Popaj i Oliva sklone se u napuštenu kuću. Badžo ih pokuša otjerati uz pomoć lažnog duha.


 

33. ep. - 15. studenog

Popaj i Oliva za izlet otplove na otok ne znajući da Badžo ondje ima kuću. Nakon što pristanu na otok, saznaju da ih Badžo kani "loviti". Popaj i Oliva počnu bježati, ali Popaj pojede špinat i uspije preokrenuti potjeru.

34. ep. - 16. studenog

Popaj i Badžo natječu se jedan protiv drugoga u utrci preko cijele zemlje kako bi osvojili posao vozača kamiona za tvrtku "Eight Ball". Popaj uspije pobijediti Baždu koji ostane bez „benzina".

Popaj i Badžo prijave se na natjecanje da vide tko će se prvi popeti na Matterhorn i puhnuti u legendarni matterhornski Flueglehorn.

Oliva se prijavila na biciklističku utrku i moli Popaja da joj se pridruži. Badžo se također kani prijaviti i spriječiti Popaja i Olivu da pobijede.

35. ep. - 17. studenog

Popaj i Oliva priređuju vodeni cirkus s treniranim tuljanima, dupinima i drugim morskim životinjama. No Badžo je ljubomoran jer i on želi biti voditelj cirkusa pa pokuša pokvariti svaku točku da osramoti Popaja.

Crtanu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV!

 Tagovi