novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mornar Popaj, 12. - 16. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

16. ep. - 12. veljače

Detektiv Popaj prima poziv vlasnika broda koji mu kaže da je Morska Vještica, tj. Madam Ne-Ne, otela cijelu flotu brodova. Morska Vještica postavlja zamke Popaju kako je ne bi ulovio. Na kraju Popaj uspijeva zaobići zamke i poraziti Vješticu. Popaj, Oliva, Badžo i Pero Ždero izvođači su u cirkusu. Badžo je ljubomoran jer su Popaj i Oliva zvijezde predstave. Nekoliko puta pokušava sabotirati izvedbu i nauditi Popaju, no Popajev špinat spašava stvar. Popaj i Badžo natječu se u rodeu kako bi osvojili spoj s Olivom. Iako Badžo vara gdje stigne, Popaj uspijeva pobijediti uz pomoć svog špinata.

17. ep. - 13. veljače

Popaj odlazi na igralište trenirati za dekatlon. Djedica želi s njim, ali Popaj mu kaže da ostane kod kuće jer je prestar i mogao bi stradati. Međutim, Djedica svejedno ide. Djedica na kraju spasi Popaja da ne slomi vrat, pa mu Popaj dopusti da ostane.

18. ep. - 14. veljače

Popaj i Badžo posvađaju se zbog toga tko će Kiću učiti skejtati. Badžo natjera Kiću da pokuša preskočiti bačve, a Popaj ga mora spasiti da ne padne s ruba litice. Zahvaljujući Popaju i njegovu špinatu, Kićo je spašen. Oliva priča nećacima priču o Popajevu i Badžinu putu na Aljasku tijekom zlatne groznice. Badžo je pobjednik utrke između dvojice, no nagrada je lažno zlato. Popaj, Oliva i Kićo idu u New York u razgledavanje. Oliva posjeti robnu kuću kako bi isprobala neke haljine i ostavi Popaja da pazi na Kiću. Međutim, Kićo odluči sam otići u razgledavanje i odluta kad Popaj okrene leđa. Popaj ga mora naći prije nego što Oliva sazna. Kad ga napokon ulovi, toliko je iscrpljen da poželi odspavati, no Oliva tada želi u razgledavanje i ne razumije zašto je Popaj toliko umoran.

19. ep. - 15. veljače

Popaj i Djedica odlaze na more i naiđu na Djedičina starog neprijatelja otprije 40 godina – Čudovišnog Makija, veliku bijelu psinu. Djedica odluči da se želi još jedanput suočiti sa starim neprijateljem i ovaj put pobjeđuje.

20. ep. - 16. veljače

Popaj planira pričati nećacima priče kad se uplete Badžo i želi pričati svoje. Naravno, to vodi do sukoba u kojem pobjeđuje Popaj. Popaj i Oliva kreću na piknik kad sretnu Badžu i njegovu motorističku bandu. Badžo izazove Popaja na igru kukavice, a Popaj pristaje iako ne zna kakva je to igra, no gubi od Badže koji mu krade ručak. S razlogom ljut, Popaj prati Badžu i ekipu kako bi vratio svoj ručak, pa on i Oliva nastavljaju sa svojim piknikom. Oliva naslijedi trkaćeg konja po imenu Kolačić od ujaka iz Engleske čija je posljednja želja bila da Kolačić pobijedi u utrci sa zapregama u Up and Downsu. Popaj i Oliva prijave konja na utrku, no Badžo im pokuša poremetiti planove. Međutim, Badžin konj gubi utrku usprkos varanju, a Popajev konj pobijedi.

Crtanu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV!Tagovi