Mornar Popaj, 11. veljače - 15. veljače

mornar popaj
,
hr_HR

Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

1. sezona, epizoda 35. - 11. veljače

Popajev otac čuva Kiću kojem izbija prvi zub. Popajev otac želi Kići dati lekciju o zubnoj higijeni pa mu ispriča priču o svojoj prijavi na "zubno natjecanje".

Oliva odluči educirati Popaja i odvede ga u muzej umjetnosti. Popaju se u muzeju svidi moderna umjetnost pa se odluči okušati u kiparstvu, s katastrofalnim posljedicama.

Neki čovjek uvjeri Popaja da je Kićin pravi otac i Popaj ga se mora odreći. Nakon što izgubi Kiću, Popaj zapadne u divlje mentalno stanje koje ćaknuti doktor nazove "melankonkus".
 

1. sezona, epizoda 36. - 12. veljače

Badžo se pokušava riješiti Popaja kao gatara Salami. Uvjerava Olivu kako Popaj mora izvesti nemoguće zadatke da bi dokazao da je voli. Popaj obavi te zadatke i otkrije da je gatara Badžo, a Oliva se zapita kako je ikada mogla sumnjati u Popaja.
Oliva je kiparica i traži model. Popaj i Badžo se stanu natjecati tko je snažniji.
Popaj istražuje svjedočanstva o Jetiju i otkrije da je riječ tek o turističkoj atrakciji.
Popaj i Badžo se natječu u golf-turniru. U ekipi je i Pero Ždero, koji ne može pogoditi lopticu, i Oliva, koja ne zna ništa o golfu.
 


1. sezona, epizoda 37. - 13. veljače

Popaj čita Kići japansku bajku. Bogati vođa bandita Badžo pregovara s Olivinim ujakom Perom Žderom za njezinu ruku.
Popaj i Badžo se opet svađaju tko će imati čast izaći s Olivom na spoj. Ona ih izazove da naprave nešto korisno umjesto da se svađaju.
Zviždeća kokoš u repu ima čarobne moći i svakomu tko protrlja njegovo perje može ispuniti želju, poput one da se vrati u dobre stare dane.
Popaj je čuvar u muzeju i ima posla s lopovom koji želi ukrasti sliku (Badžo) i dinosaurom koji se stalno raspada (jer Džip voli kosti).
 


1. sezona, epizoda 38. - 14. veljače

Pero Ždero želi pizzu na dug, Badžo želi pizzu koju Popaj ne priprema, a Popaj radi pizzu na pokretnoj traci, što dovodi do niza smiješnih situacija.
Popaj ima benzinsku crpku s mnogim besplatnim uslugama. Mušterije žele samo besplatne usluge, uključujući i Badžu, koji ondje vidi Olivu i pokuša je nagovoriti da izađe s njim.
Oliva ima rođendan. Popaj je pita što bi htjela na dar, a ona odabere bisernu ogrlicu. Popaj misli da ogrlica u trgovini previše košta pa odluči sam izroniti bisere i napraviti svoju.
Kićo se sprijatelji s tajanstvenim stvorenjem Džipom koje ima odgovor na sva pitanja. Popajevi neprijatelji Badžo i morska vještica žele oteti Džipa i natjerati ga da im kaže gdje je skriveno zlato.
 


1. sezona, epizoda 39. - 15. veljače


Održava se utakmica bejzbola između Popajeve ekipe gdje je on bacač i Badžine bande, a Pero Ždero sudi. Oliva navija za Popaja.
Popaj i Pero Ždero odu u šumu radi malo mira i tišine. Pero Ždero želi peći hamburgere, a Popaj mu govori da ode spavati.
Popaj je maskiran u svemirca i na putu na Olivinu kostimiranu zabavu. Odjednom ga uhiti policija kojoj je zlobni Badžo rekao da traži čovjeka iz svemira.
 

Animiranu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi