Mini Tom i Jerry, 7. - 13. siječnja

mini tom i jerry
,
mini tom i jerry
hr_HR

Pogledajte što su sve omiljeni mačak i miš s malih ekrana izvodili kao nestašni mačić i mladi miš!

5. epizoda - 7.siječnja


Jerry ne da Tomu spavati sviranjem gitare koju je osvojio gledajući svoju najdražu
rock-skupinu „Štetočine“. McWoolf krade Droopyju klijenticu s aerobike u epizodi „Droopy na aerobici“. Tom pokušava pokvariti Jerryjev izlet u „Miševima izviđačima“.

6. epizoda - 8.siječnja


Tom čuva bogati svečani stol za objed od Jerryja dok istodobno očijuka s predivnom mačkicom u „Slatkica voli Toma, katkad“. Spike postaje „Supergenijalni Spike“ preodjenuvši se u Tykeova omiljenog TV junaka. Tom pokušava spriječiti „Miša iz trgovačkog centra“ da napadne trgovinu sa sirom.

7. epizoda - 9.siječnja


„Svemirski kaos“ nastaje kad zaštitarska mačka Tom pokušava spriječiti Jerryja da napravi kaos u stambenom naselju. McWoolf traži osvetu kad ga slavni tenor Droopy zamijeni na pozornici u epizodi „Droopy u operi“. Prijateljski raspoložen dupin pomaže Jerryju spasiti Toma od morskog psa u epizodi „Nevolje na plaži“.

8. epizoda - 10.siječnja


U „Mamcu za aligatore“ Jerry pomaže aligatoru kojeg su natjerali da postane hrvač. Tyke se sukobljava s gladnim mačkom kada dostavlja kanarinca svojoj baki u „Mački varalici“. Tom mora izbaciti Jerryja iz dvorca u „Srednjovjekovnom mišu“.

9. epizoda - 11.siječnja


U epizodi „Spasitelj Clyde“ Clyde dolazi u pomoć kad on i Tom pokušavaju uhvatiti Jerryja na igralištu za golf. Zli McWolfulet pokušava spriječiti ljubav „Droopija i Julije“. Tom i Jerry ostaju zarobljeni u videolabirintu i suočavaju se s podmuklim „Čudovištem iz labirinta“.

10. epizoda - 12.siječnja


Jerry štiti ptića da ne postane sljedeći Tomov obrok u „Kondoru Srušku“. Droopy i Dripple traže zakopano blago u epizodi „Jo-ho-ho beba“. Prelijepi i vrpcama ukrašeni Tom privlači neželjenu pozornost opakih uličnih mačaka u „Istrljanom Tomu“.


11. epizoda - 13.siječnja


Tom pokušava uništiti izlazak miševa izviđača na skijalištu u epizodi „Nema ljepšeg od skijanja“. Droopy i Dripple traže „Malteškog pudla“ u ovoj parodiji Bogartova klasika. Kad se dočepa kopna, „Brodolomac Tom“ otkriva da su problemi tek počeli.

Crtanu seriju 'Mini Tom i Jerry' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu!Tagovi