Mini Tom i Jerry, 4. veljače - 10. veljače

mini tom i jerry
,
hr_HR

Tom, kao i uvijek, neumorno lovi Jerrya, a njihova međusobna nadmetanja izmamit će smiješak na lice.

 2. sezona, epizoda 3. - 4. - 4. veljače

Dolazak Jerryjeve majke izaziva kaos. Droopy i McWolf bore se za nastup pjevačice. Jerry spašava Toma iz ralja vještice.

Mlado mače koje je zapravo prevarant ulazi u Tomov dom. Ljubomorni McWolf sabotira Droopyjev prvi nastup na Broadwayu. Tom se bori protiv Jerryja i piratske papige.
 

2. sezona, epizoda 5. - 6. - 5. veljače

Tomov djed vodi njega i Jerryja na izlet pun izazova u pustinju. Ratni pilot Droopy nadmudri McWolfa. Jerryja spašava supervjeverica.

Tom mora dokazati da je bolji glazbenik od Jerryja. Mišićavi Droopy zaokuplja pozornost djevojaka na plaži. Pingvin Tomu krade ulov s čamca.

2. sezona, epizoda 7. - 8. - 6. veljače 

Jerryjev rođak vježba vještine rodea. Droopy odlazi u jezivu vilu na čitanje oporuke pokojnog brata. Gladni drvosječa otkriva da mu je netko obrstio doručak.

Tom pokušava uhvatiti miša u natjecanju koje organizira Calaboose Cal. Droopy se natječe u viteškoj borbi. Tom odluči dati svojoj djevojci rođendansko iznenađenje, Jerryja.

2. sezona, epizoda 9. - 10.- 7. veljače

Maskirani miš opljačka princezu Cleocatru. Ludi znanstvenik McWolfstein želi se osvetiti dr. Droopyju jer je on osvojio znanstvenu nagradu. Tommy i Jerry u školi uče o vještinama potjere i bijega.

Mišji junak Zorrato bori se protiv nepravednog baruna. Droopy se suočava s tajnovitim debeljkom. Jerry pomaže ranjenoj ptici da ne postane Tomova večera.

2. sezona, epizoda 11.- 12 - 8. veljače 

Svemirski pas Urfo Buzzu stvara probleme. Policajci Droopy i Dripple osujete planove kradljivca glodavca koji slaže rime. Tyke se sprijatelji s neobičnom životinjom.
Calaboose Cal organizira utrku. Droopy i Dripple čuvaju dragocjenu ogrlicu od lopova. Spike uči Toma i Jerryja pravomu značenju bratske ljubavi.

2. sez., ep. 13.; 1.sez., ep. 1. - 9. veljače

Zli šerif od Rottinghama pokušava uhvatiti Jerryja Hooda i njegovu družinu. Droopy ometa lopova McWolfa. Spike i Tyke na izletu susreću pohlepnu pumu.

Tom lovi Jerryja po trgovini i susreće psa čuvara koji voli frizbi, 'Okrećućeg' Fidu. McWolf kuje zavjeru da ukrade Droopyjevo zlato kad pronađu rudnik izgubljenog holandskog dječaka u epizodi „Dakota Droopy & Izgubljeni rudnik holandskog dječaka“. Tom se udružuje sa živoderom da uhvate Jerryjeva zaštitnika Spikea u „Pospanom pasjem popodnevu“.


1. sezona, epizoda 2. - 3. - 10. veljače

U epizodi „Igračke su igračke“ Tom se bori s Jerryjem koji hrče dok su zaključani u trgovini. „Droopy dostavlja“ pizzu, a McWolf mu želi preoteti posao. Glupi mačak pomaže Tomu uloviti Jerryja u epizodi „Moj kompa“.

Jerry i maleni dinosaur udružuju snage u epizodi „Prethistorijski kompići“. Zatim Super Droop i mali Dripple susreću Žumanjka i osujete njegov zločinački pohod. Na kraju „Sjajni Marvin“ planira osvetu kad mu Tom preuzme posao glasnogovornika za mačju hranu.

Crtanu seriju 'Mini Tom i Jerry' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu!Tagovi