Mini Tom i Jerry, 21. - 27. siječnja

mini tom i jerry
,
hr_HR

Pogledajte što su sve omiljeni mačak i miš s malih ekrana izvodili kao nestašni mačić i mladi miš!

6. epizoda - 21. siječnja

Tom mora dokazati da je bolji glazbenik od Jerryja. Mišićavi Droopy zaokuplja pozornost djevojaka na plaži. Pingvin Tomu krade ulov s čamca.

7. epizoda - 22. siječnja

Jerryjev rođak vježba vještine rodea. Droopy odlazi u jezivu vilu na čitanje oporuke pokojnog brata. Gladni drvosječa otkriva da mu je netko obrstio doručak.

8. epizoda - 23. siječnja

Tom pokušava uhvatiti miša u natjecanju koje organizira Calaboose Cal. Droopy se natječe u viteškoj borbi. Tom odluči dati svojoj djevojci rođendansko iznenađenje, Jerryja.

9. epizoda - 24. siječnja

Maskirani miš opljačka princezu Cleocatru. Ludi znanstvenik McWolfstein želi se osvetiti dr. Droopyju jer je on osvojio znanstvenu nagradu. Tommy i Jerry u školi uče o vještinama potjere i bijega.

10. epizoda - 25. siječnja

Mišji junak Zorrato bori se protiv nepravednog baruna. Droopy se suočava s tajnovitim debeljkom. Jerry pomaže ranjenoj ptici da ne postane Tomova večera.

11. epizoda - 26. siječnja

Svemirski pas Urfo Buzzu stvara probleme. Policajci Droopy i Dripple osujete planove kradljivca glodavca koji slaže rime. Tyke se sprijatelji s neobičnom životinjom.

12. epizoda - 27. siječnja

Calaboose Cal organizira utrku. Droopy i Dripple čuvaju dragocjenu ogrlicu od lopova. Spike uči Toma i Jerryja pravomu značenju bratske ljubavi.

Crtanu seriju 'Mini Tom i Jerry' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu!

 Tagovi