Mini Tom i Jerry, 18. veljače - 24. veljače

mini tom i jerry
,
hr_HR

Tom, kao i uvijek, neumorno lovi Jerrya, a njihova međusobna nadmetanja izmamit će smiješak na lice.

2. sezona, epizoda 3 - 18. veljače

Dolazak Jerryjeve majke izaziva kaos. Droopy i McWolf bore se za nastup pjevačice. Jerry spašava Toma iz ralja vještice.

2. sezona, epizoda 4 - 19. veljače

Mlado mače koje je zapravo prevarant ulazi u Tomov dom. Ljubomorni McWolf sabotira Droopyjev prvi nastup na Broadwayu. Tom se bori protiv Jerryja i piratske papige.

2. sezona, epizoda 5 - 20. veljače

Tomov djed vodi njega i Jerryja na izlet pun izazova u pustinju. Ratni pilot Droopy nadmudri McWolfa. Jerryja spašava supervjeverica.

2. sezona, epizoda 6 - 21. veljače

Tom mora dokazati da je bolji glazbenik od Jerryja. Mišićavi Droopy zaokuplja pozornost djevojaka na plaži. Pingvin Tomu krade ulov s čamca.

2. sezona, epizoda 7 - 22. veljače

Jerryjev rođak vježba vještine rodea. Droopy odlazi u jezivu vilu na čitanje oporuke pokojnog brata. Gladni drvosječa otkriva da mu je netko obrstio doručak.

2. sezona, epizoda 8 - 23. veljače

Tom pokušava uhvatiti miša u natjecanju koje organizira Calaboose Cal. Droopy se natječe u viteškoj borbi. Tom odluči dati svojoj djevojci rođendansko iznenađenje, Jerryja.

2. sezona, epizoda 9 - 24. veljače

Maskirani miš opljačka princezu Cleocatru. Ludi znanstvenik McWolfstein želi se osvetiti dr. Droopyju jer je on osvojio znanstvenu nagradu. Tommy i Jerry u školi uče o vještinama potjere i bijega.

 

Crtanu seriju 'Mini Tom i Jerry' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu!Tagovi