Mini Tom i Jerry, 14. - 20. siječnja

mini tom i jerry
,
hr_HR

Pogledajte što su sve omiljeni mačak i miš s malih ekrana izvodili kao nestašni mačić i mladi miš!

12. epizoda - 14. siječnja

Kad jedan Urfo ostavi „Male Urfule“ Jerryju na brigu, ulovi ih živoder. McWolf bježi iz zatvora i zaklinje se da će se osvetiti Droopyju u „Rambu Droopyju“. Tom i Jerry utrkuju se u utrci trkaćih automobila u epizodi „Indy miš 500“.

13. epizoda - 15. siječnja

Lijeni Tom gotovo izgubi posao kad stigne „Istrebljivač Komet“. Droopy i Dripple zarate na smiješan način sa šeikom McWolfom u „Ludilu legije stranaca“. U epizodi „Urfo se vraća“ Jerry pomaže svemirskom psu skriti se od intergalaktičkog živodera. 

2. sez., 1. ep. - 16. siječnja

Jerryjev novi prijatelj slon pomaže mu protiv Toma. Droopy traga za tri blaga kojima će osvojiti princezu. U trećoj epizodi zbunjeni pas misli da je mačka.

2. sez., 2. ep. - 17. siječnja

Tom počinje redovito vježbati. Zaposlenik zabavnog parka pokušava sabotirati konkurentski park Droopyland. Tomove i Jerryjeve TV reklame za Calaboose Cala pođu po zlu.

2. sez., 3. ep. - 18. siječnja

Dolazak Jerryjeve majke izaziva kaos. Droopy i McWolf bore se za nastup pjevačice. Jerry spašava Toma iz ralja vještice.

2. sez., 4. ep. - 19. siječnja

Mlado mače koje je zapravo prevarant ulazi u Tomov dom. Ljubomorni McWolf sabotira Droopyjev prvi nastup na Broadwayu. Tom se bori protiv Jerryja i piratske papige.

2. sez., 5. ep. - 20. siječnja

Tomov djed vodi njega i Jerryja na izlet pun izazova u pustinju. Ratni pilot Droopy nadmudri McWolfa. Jerryja spašava supervjeverica.

Crtanu seriju 'Mini Tom i Jerry' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu!

 Tagovi