Mini Tom i Jerry, 11. veljače - 17. veljače

mini tom i jerry
,
hr_HR

Tom, kao i uvijek, neumorno lovi Jerrya, a njihova međusobna nadmetanja izmamit će smiješak na lice.

 1. sezona, epizoda 4 - 5.. - 11. veljače 

Jerry izaziva Toma nakon što poštom naruči kostim Bat-miša koji bi ga trebao učiniti nepobjedivim. Spike pokušava naučiti Tykea loviti mačke u epizodi „Maca i psić“. Tom lovi intergalaktičkog psa kojeg je svemirski brod zabunom ostavio na Zemlji u epizodi „Rover iz svemira“.

Jerry ne da Tomu spavati sviranjem gitare koju je osvojio gledajući svoju najdražu
rock-skupinu „Štetočine“. McWoolf krade Droopyju klijenticu s aerobike u epizodi „Droopy na aerobici“. Tom pokušava pokvariti Jerryjev izlet u „Miševima izviđačima“.
 

1. sezona, epizoda 6. - 7. - 12. veljače

Tom čuva bogati svečani stol za objed od Jerryja dok istodobno očijuka s predivnom mačkicom u „Slatkica voli Toma, katkad“. Spike postaje „Supergenijalni Spike“ preodjenuvši se u Tykeova omiljenog TV junaka. Tom pokušava spriječiti „Miša iz trgovačkog centra“ da napadne trgovinu sa sirom.

„Svemirski kaos“ nastaje kad zaštitarska mačka Tom pokušava spriječiti Jerryja da napravi kaos u stambenom naselju. McWoolf traži osvetu kad ga slavni tenor Droopy zamijeni na pozornici u epizodi „Droopy u operi“. Prijateljski raspoložen dupin pomaže Jerryju spasiti Toma od morskog psa u epizodi „Nevolje na plaži“.
 


1. sezona, epizoda 8. - 9. - 13. veljače

U „Mamcu za aligatore“ Jerry pomaže aligatoru kojeg su natjerali da postane hrvač. Tyke se sukobljava s gladnim mačkom kada dostavlja kanarinca svojoj baki u „Mački varalici“. Tom mora izbaciti Jerryja iz dvorca u „Srednjovjekovnom mišu“.

U epizodi „Spasitelj Clyde“ Clyde dolazi u pomoć kad on i Tom pokušavaju uhvatiti Jerryja na igralištu za golf. Zli McWolfulet pokušava spriječiti ljubav „Droopija i Julije“. Tom i Jerry ostaju zarobljeni u videolabirintu i suočavaju se s podmuklim „Čudovištem iz labirinta“.
 


1. sezona, epizoda 10. - 11. - 14. veljače

Jerry štiti ptića da ne postane sljedeći Tomov obrok u „Kondoru Srušku“. Droopy i Dripple traže zakopano blago u epizodi „Jo-ho-ho beba“. Prelijepi i vrpcama ukrašeni Tom privlači neželjenu pozornost opakih uličnih mačaka u „Istrljanom Tomu“.

Tom pokušava uništiti izlazak miševa izviđača na skijalištu u epizodi „Nema ljepšeg od skijanja“. Droopy i Dripple traže „Malteškog pudla“ u ovoj parodiji Bogartova klasika. Kad se dočepa kopna, „Brodolomac Tom“ otkriva da su problemi tek počeli.
 


1. sezona, epizoda 12. -13.  - 15. veljače

Kad jedan Urfo ostavi „Male Urfule“ Jerryju na brigu, ulovi ih živoder. McWolf bježi iz zatvora i zaklinje se da će se osvetiti Droopyju u „Rambu Droopyju“. Tom i Jerry utrkuju se u utrci trkaćih automobila u epizodi „Indy miš 500“.

Lijeni Tom gotovo izgubi posao kad stigne „Istrebljivač Komet“. Droopy i Dripple zarate na smiješan način sa šeikom McWolfom u „Ludilu legije stranaca“. U epizodi „Urfo se vraća“ Jerry pomaže svemirskom psu skriti se od intergalaktičkog živodera.
 


2. sezona, epizoda 1. - 16. veljače

Jerryjev novi prijatelj slon pomaže mu protiv Toma. Droopy traga za tri blaga kojima će osvojiti princezu. U trećoj epizodi zbunjeni pas misli da je mačka.


2. sezona, epizoda 2. - 17. veljače


Tom počinje redovito vježbati. Zaposlenik zabavnog parka pokušava sabotirati konkurentski park Droopyland. Tomove i Jerryjeve TV reklame za Calaboose Cala pođu po zlu.

Crtanu seriju 'Mini Tom i Jerry' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu!Tagovi