novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mike i Molly, 6. sezona

Mike i Molly, 6. sezona
,
hr_HR

PON - PET 10.30

Od 14. svibnja gledatelji Doma TV-a imaju priliku pratiti nove avanture simpatičnog bračnog para iz Chicaga u šestoj sezoni humoristične serije 'Mike i Molly'. Šesta sezona ove urnebesne serije u fokus stavlja odnos Mikea Biggsa i Molly Flynn, para koji se upoznao na sastanku u Chicagu. Nakon punih pet sezona, šesta sezona za ove simpatične likove donosi ogromne promjene.

Nagrade i nominacije:

• PRIMETIME EMMY AWARDS
- 2015. – nagrada za najbolju kinematografiju u seriji s više kamera
-2014., 2012. - nominacija u kategoriji najbolje glavne glumice u humorističnoj seriji (Melissa McCarthy)
- 2014.-2011. - nominacija u kategoriji najbolje kinematografije u seriji s više kamera
- 2011. – nagrada za najbolju glavnu glumicu u humorističnoj seriji (Melissa McCarthy)

• ASCAP FILM AND TEELVISION MUSIC AWARDS
- 2013. – nagrada za najbolju televizijsku seriju

• PEOPLE'S CHOICE AWARDS
- 2011. – nominacija za omiljenu novu humorističnu seriju

• SATELLITE AWARDS
- 2011. – nominacija u kategoriji najbolje glumice u seriji, komediji ili mjuziklu (Melissa McCarthy)

• YOUNG ARTIST AWARDS
- 2012. – nagrada za najbolju gostujuću izvedbu mladog glumca u televizijskoj seriji (Ryan Malgarini)

• TV GUIDE AWARDS
- 2012. – nominacija u kategoriji omiljene glumice (Melissa McCarthy)

O glumcima:

MELISSA McCARTHY (Molly Flynn)

Melissa se prvi puta istaknula kao stand-up komičarka nastupima u poznatim njujorškim klubovima The Improv i Stand Up New York. Pohađala je glumačku školu The Actors Studio u New Yorku i nastupala na brojnim pozornicama po gradu. Krajem 1990-ih preselila se u Los Angeles, gdje je devet godina nastupala kao članica svjetski poznate komičarske trupe The Groundlings.
Prije serije 'Mike i Molly' bila je najpoznatija po ulozi nespretne kulinarske genijalke Sookie St. James u 'Gilmoreicama', te po ulozi u seriji 'Tko je Samantha?'. Također je glumila u serijama 'Bez oduševljenja, molim' i 'Privatna praksa'.
Posljednjih godina McCarthy je postala jedna od najtraženiji komičarki u Hollywoodu. Imala je velike i zamijećene uloge u filmovima 'Djeveruše', 'Kad te ljubav pronađe' i 'Prelomilo se u četrdesetima', a imala je glavne uloge u filmskim uspješnicama 'Krađa identiteta', 'Špijunka', 'Vincent', 'Tammy' i 'Specijalne agentice'.BILLY GARDELL (Mike Biggs)

Gardellov put do Hollywooda bio je dug, a usput je zastao u svakom gradiću i izvodio stand-up komediju u svim restoranima, vojnim bazama i klubovima. Njegovo ga je komičarsko umijeće odvelo do Los Angelesa gdje je, zahvaljujući svojoj posvećenosti glumi i iskustvu nastupanja kao stand-up komičar, brzo napredovao.
Tumačio je jednu od glavnih uloga u televizijskoj seriji 'Lucky' koju su kritičari hvalili. Također je glumio u serijama 'Da, draga', 'Sutkinja Amy', 'Zovem se Earl', 'Privatna praksa', 'Monk' i 'Štakor Gary'. Gardell je također nastupao kao stand-up komičar u emisijama 'The Late Late Show with Craig Ferguson' i 'The Tonight Show with Jay Leno'. Debitirao je na filmskom platnu uz Anthonyja Quinna i Sylvestera Stallonea u filmu 'Avenging Angelo' te snimio upečatljivu scenu s Billyjem Bobom Thorntonom u filmu 'Zločesti Djed Mraz'. Također je nastupio u filmu 'Ti, ja i Dupree'.Humorističnu seriju 'Mike i Molly' ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV! Tagovi