.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mike i Molly, 20. - 24. ožujka

img placeholder
,
hr_HR

Doma TV donosi četvrtu sezonu nagrađivane humoristične serije 'Mike i Molly', koja prati svakodnevne zgode bračnog para i njihovih prijatelja. U novoj sezoni Mikea i Molly očekuju brojni novi izazovi i iznenađenja u zajedničkome životu.

4. sez., 3.-4. ep. - 20. ožujka

Molly doživi zanimljivo iskustvo u posjetu Victorijinu radnom mjestu u pogrebnom poduzeću. Mike u međuvremenu, dok Molly nije kod kuće, čita njezine pikantne literarne uratke.

Molly upoznaje svog književnog idola, J. C. Small (u ulozi gostuje SUSAN SARANDON), ciničnu književnicu koja joj savjetuje da piše o stvarima iz svog života za koje ne želi da ljudi saznaju. Mike poziva svoju majku na večeru s namjerom da je razvedri.

4. sez., 5.-6. ep. - 21. ožujka

Molly vjeruje da se njezin susjed bavi sumnjivim poslovima pa regrutira Joyce da joj pomogne špijunirati ga. Momci su se u međuvremenu okupili na partiji pokera na kojoj podijele svoje snove i želje.

Molly mora promijeniti svoju naviku kupovanja cipela želi li sačuvati sklad u braku s Mikeom.

4. sez., 7.-8. ep. - 22. ožujka

Nakon što je pogođen metkom tijekom pljačke, Mike odlučuje svaki dan proživjeti kao da mu je zadnji. Naposljetku kaže Carlu kako je vrijeme da napusti policiju.

Molly prekida s pisanjem romana i prihvaća posao kao vozač viličara u Vinceovu skladištu uz zanimljive rezultate.

4. sez., 9.-10. ep. - 23. ožujka

Molly je odlučna u nakani da Mikea izvuče iz rutine pa ga ohrabruje da prihvati sve ono što oboje žele od života. Skupa isprobavaju nove stvari sve dok se ne vrate u stvarnost, a vrijeme je da plate račune.

Nakon dramatične svađe s Joyce zbog novca Mike i Molly useljavaju se u Mikeovu staru sobu kod Peggy.

4. sez., 11.-12. ep. - 24. ožujka

Mike zamoli Carla da ga zamijeni kao Mollynog plesnog partnera na tečaju salse, no postane ljubomoran kad vidi da se njih dvoje previše zabavljaju.

Molly na Mikeovo nagovaranje nevoljko krene psihoterapeutu (u ulozi gostuje JOHN MICHAEL HIGGINS).

 


 Tagovi