.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mike i Molly, 14. - 18. svibnja

Mike i Molly, 6. sezona
,
hr_HR

Uz urnebesne komentare i uvijek mudre savjete ostalih članova obitelji i prijatelja, Mike i Molly nastavljaju zabavljati gledatelje.

6. sez., 1. - 2- ep. - 14. svibnja

Mike i Carl dobivaju nove poslovne partnere, no tek onda shvaćaju kako su oni još gori od prethodnih. Molly i Peggy dobivaju priliku promovirati svoju novu knjigu, no Peggy ne želi sudjelovati u intervjuima.

Molly je počela odlaziti u duge šetnje te pokušava Mikea nagovoriti na zdraviji život. Nakon što njegova aplikacija ne pokazuje veliki napredak, odluči nagovoriti Samuela da mu pomogne. Kad Samuel previše napreduje, Mike odluči zatajiti Molly što se dogodilo.

6. sez., 3. - 4. ep. - 15. svibnja

Peggy poziva Molly da joj se pridruži na putovanju, no Molly ju razočara što dovede do Peggyinog srčanog udara. Mike dokaže Molly kako je uvijek negativna i radi protiv Peggy te ona ipak prizna kako ju voli. Peggy priznaje Molly kako ona nije odgovorna za njezin srčani udar, no i da nije shvaćala kako ju Molly smatra prijateljicom.

Mikeu je ukraden novčanik nakon noćne patrole. Molly mora pronaći način kako vratiti Mikea na staro nakon što on odluči boriti se u poboljšanju zakona.

6. sez., 5. - 16. svibnja

Potresena Joyce počne razmišljati o vlastitoj smrti nakon što umre mlad i zdrav insturktor joge. Molly je oduševljena Joyceinim poklonom, no razbjesni se kad čuje kako ona ostavlja kuću Victoriji.

Mike je razočaran što Molly umjesto kućanskih poslova odlazi van s Joyce i Victorijom te se posvađaju. Kako bi se osvetila, Molly se pretvara kako je sretna kućanica.

6. sez., 6. ep. - 17. svibnja

Mike je razočaran što Molly umjesto kućanskih poslova odlazi van s Joyce i Victorijom te se posvađaju. Kako bi se osvetila, Molly se pretvara kako je sretna kućanica.

6. sez., 7. ep. - 18. svibnja

 

Nakon što Mike otkrije kako je u stanu uhićenih žena ostao pas, odluči ga odvesti kući. Nakon što se pas zbliži sa svima osim s Molly, ona počinje sumnjati u svoje majčinske osobine.

 

Seriju 'Mike i Molly' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.
 Tagovi