.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 9. - 14. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

7. - 8. ep. - 9. siječnja

Patrick Jane ulazi u direktan sukob s vidovnjakinjom koju sumnjiči za ubojstvo. U namjeri da dokaže da je takozvana vidovnjakinja varalica i ubojica, Jane dogovori seansu da razotkrije ubojicu.

Dok policija za ubojstvo svjedoka tužilaštva i njegove djevojke sumnjiči dilera droge kojemu se sudi, Patrick Jane vidi drugi motiv za zločin kao i drugog osumnjičenika.

9. - 10. ep. - 10. siječnja

Patrick Jane sumnjiči jedinog preživjelog člana jedinice Nacionalne garde za ubojstvo njegovih prijatelja. Da bi to dokazao, odluči se upustiti u tajnu misiju.

Nakon što vodeći znanstveni istraživač umre od posljedica trovanja, Patrick Jane počne se osobno zanimati za slučaj. Sazna da je glavni osumnjičenik žrtvina supruga i Janeova bivša psihijatrica.

11. - 12. ep. - 11. siječnja

Motiviran obećanjem osuđenog ubojice da će mu nakon puštanja dati informacije o Crvenom Johnu, Patrick Jane odluči cijelo svoje vrijeme posvetiti ovom slučaju te napušta CBI da bi dokazao da je zatvorenik nevin.

Patrick Jane postavi mentalnu zamku kako bi otkrio tko je odgovoran za ubojstvo srednjoškolske football zvijezde koja je ubila mačku lokalne, samoprozvane vještice i time stekla neprijatelja.

13. - 14. ep. - 12. siječnja

Dok se čini očiglednim da je zet lokalnog tajkuna umiješan u krađu 50 milijuna dolara vrijedne slike jer je njegovo tijelo nađeno pokraj mjesta na kojem je nekoć visjela slika, Patrick Jane sumnjiči druge, uključujući ruskog naftnog magnata, krivotvoritelja umjetnina i kustosa.

Uz pomoć Patricka Janea, Cho krene u tajnu misiju prerušen u slatkorječivog muškarca kako bi uhvatio vrhunskog zavodnika i ubojicu s vlastitim setom pseudomentalnih tehnika.

15. - 16. ep. - 13. siječnja

Dok Patrick Jane i tim CBI-a istražuju ubojstvo popularne članice ladanjskog kluba otrovane na koktel-zabavi u njezinu domu, otkriju da je zajednica prepuna tajni, uključujući ljubavne afere i zlouporabu droge.

Kada Patrick Jane izgubi vid u eksploziji, mora se osloniti na ostala osjetila u istrazi ubojstva financijskog savjetnika.17.-18. ep. - 14. siječnja

Patrick Jane hvata se u koštac s korporativnom Amerikom u priči o pohlepi i izdaji. Ta priča dovodi ga u sukob sa skupinom financijera kada CBI istražuje niz ubojstava u odmaralištu u divljini podnožja Sierra Nevade.

Patrick Jane i tim CBI-a traže osobu koja hipnotizira ljude i govori im koga trebaju ubiti.

 

 


 Tagovi