.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 8. - 12. siječnja

Mentalist 6
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

5. sez., 21. ep. - 8. siječnja

J. J. LaRoche moli Janea da mu pomogne kada zagonetni spremnik koji je devet godina skrivao u sefu bude ukraden iz njegova doma.

5. sez., 22. ep. - 9. siječnja

Jane je popis osumnjičenih koji bi mogli biti Crveni John smanjio na sedam osoba, a on opet napada. U napetom finalu pete sezone žrtva je netko iz Janeove prošlosti. LAURA SAN GIACOMO gostuje kao socijalna radnica Miriam Gottlieb.

6. sez., 1. ep. - 10. siječnja

U prvoj epizodi sezone Jane i Lisbon potajno nastavljaju sužavati popis sedmorice osumnjičenih da su Red John, a to su Bret Stiles, Gale Bertram, Ray Haffner, Reede Smith, Robert Kirkland, Brett Partridge i šerif Thomas McAllister, dok istražuju ubojstvo čovjeka koji je na dvije godine nestao.

6. sez., 2. ep. - 11. siječnja

Jane otkriva važan trag o Red Johnu dok se tim susreće s četvoricom osumnjičenih: Galeom Bertramom, Reedeom Smithom, Rayem Haffnerom i šerifom McAllisterom. CBI istražuje slučaj softverskog inženjera kojeg je ubio dron.

6. sez., 3. ep. - 12. siječnja

Jane upliće CBI u slučaj u Napi kako bi se mogao pozabaviti šerifom McAllisterom, a Van Pelt i Rigsby se napokon vjenčaju.

Seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!

 Tagovi