.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 6. - 10. ožujka

img placeholder
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

4. sez., 12. ep. - 6. ožujka

Uz malo dokaza Jane i CBI istražuju smrt mafijaševa sina. Nakon privođenja svjedoka na ispitivanje u Van Peltici se bude sjećanja na njezina zaručnika FBI-eva agenta Craiga O'Laughlina (ERIC WINTER u gostujućoj ulozi) i njegovo ubojstvo.

4. sez., 13. ep. - 7. ožujka

Jane i CBI sužavaju popis sumnjivaca nakon što osramoćeni modni dizajner na rubu povratka postane modna žrtva. U međuvremenu FBI-eva agentica Susan Darcy nastavlja istragu i potragu za Crvenim Johnom. Gostujuća zvijezda ALICIA WITT vraća se u ulozi Rosalind Harker.


Saznajte što vas očekuje ovaj vikend u novoj epizodi serije Dijagnoza zločina.
 

4. sez., 14. ep. - 8. ožujka

Dok porota odlučuje je li žena optužena zbog ubojstva kriva ili nevina, Jane pokušava dokazati da je nepravedno optužena prije nego što bude prekasno. U međuvremenu Summer je možda pretjerala kada je Chou pomogla dokazati krivnju sumnjivca. DIANE FARR u gostujućoj je ulozi kao najbolja prijateljica optužene.

4. sez., 15. ep. - 9. ožujka

Jane iz zatvora oslobađa Ericu Flynn (MORENA BACCARIN u gostujućoj ulozi) nakon što ona tvrdi da posjeduje informacije potrebne CBI-u da riješi ubojstvo koje istražuje.


Ovu subotu Chance i Ilsa moraju zaštititi Ilsinu šogoricu kad se posjet operi pretvori u talačku krizu. Saznaj što vas još očekuje ovu subotu u seriji Živa meta.
 

4. sez., 16. ep. - 10. ožujka

Jane se ponovno susreće s bivšim neprijateljem Bretom Stilesom, karizmatičnim vođom kulta „Vizualize“ nakon ubojstva vođe organizacije aktivista koji se protive kultovima.

 

Na naslovnoj stranici pogledajte što vas još očekuje ovaj tjedan u serijama koje vam donosi Doma TV.  

 Tagovi