Mentalist, 5. - 9. studenog

mentalist
,
hr_HR

Patrick Jane je moderni Sherlock Holmes koji se uspješno koristi umnim manipulacijama i vještinama primjećivanja u rješavanju zločina.

2. sezona, 4. - 5. epizoda - 5. studenog

Patrick Jane, agentica Lisbon i agenti CBI-a istražuju ubojstvo uspješnog kriminalna odvjetnika čiji je jedini klijent jedna od najopasnijih i najmoćnijih motociklističkih bandi u Kaliforniji.

Patrick Jane, agentica Lisbon i tim CBI-a istražuju smrt bogataša za kojega svjedoci kažu da ga je ubio duh koji opsjeda njegovu vilu.

2. sezona, 6. - 7. epizoda - 6. studenog

Iako je Bosco uhitio Janea i strpao ga u zatvor jer ga je špijunirao, Jane iz ćelije uspijeva pomoći timu CBI-a da riješi ubojstvo mladića.

Šef Minelli (GREGORY ITZIN)naređuje Patricku Janeu, Lisbonici i ostalima da surađuju s Boscom i njegovim timom u pronalaženju žene koja je oteta za otkupninu.

2. sezona, 8. - 9. epizoda - 7. studenog

Tim CBI-a suočen je s nasilnim i šokantnim zločinom u njihovu vlastitu uredu, ali moraju raditi na slučaju ne znajući tko se iza toga krije. U međuvremenu, agenti Rigsby i Van Pelt definitivno su par.

Patrick Jane i tim pozvani su da istraže pljačku i ubojstvo bogata draguljara dok su na priredbi za prikupljanje novčanih sredstava za CBI.

2. sezona, 10. - 11. epizoda - 8. studenog

Dok Jane i tim istražuju mjesto zločina na kojemu je pronađen ubijeni lovac na bejzbolske talente, loptica udari Janea u glavu i on onesviješten padne na pod, što potakne njegova sjećanja iz djetinjstva na njegova arogantna oca Alexa (gostujuća zvijezda NICK CHINLUND – Očajne kućanice).

Rigsby odlazi u tajnu misiju tijekom koje će prisustvovati petnaestoj obljetnici srednjoškolske mature, a Patrick Jane i tim istražuju dvostruko ubojstvo koje je možda povezano sa starom spačkom.

2. sezona, 12. - 13. epizoda - 9. studenog

Patrick Jane i tim istražuju ubojstvo pomoćnika gradonačelnice, a Rigsby i Van Pelt objave važnu vijest. „Njujorški plavac“ SHARON LAWRENCE gostujuća je zvijezda i glumi gradonačelnicu.

Patrick Jane i tim CBI-a istražuju ubojstvo prekrasne prodavačice luksuznih automobila čije je tijelo pronađeno u prtljažniku Bentleyja u salonu automobila.

Kriminalističku seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem temrinu na Doma TV-u!Tagovi