.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 4. - 8. prosinca

img placeholder
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

 4. sez., 4. - 5. ep. - 4. prosinca

Jane pokušava dokazati da je naoružani muškarac sumnjiva izgleda na političkom okupljanju zapravo psihopat koji kani počiniti ubojstvo, a CBI dobiva novog šefa(MICHAEL RADY).

Jane i CBI-ev tim istražuju ubojstvo žene čije je tijelo more izbacilo na otok uz kalifornijsku obalu, a Rigsby je u novoj vezi s javnom braniteljicom.

4. sez., 6. - 7. ep. - 5. prosinca

Kada CBI-ev tim otputuje u turistički grad otkriti tko je ubio policijskog načelnika, Lisbonica se sastaje s bratom Tommyjem, lovcem na glave koji traži prekršitelja uvjetne kazne.

Potraga za serijskim ubojicom privodi se kraju kada Jane upozna blogera (DAVID PAYMER u gostujućoj ulozi) koji je svoj život posvetio potrazi za ubojicom.

4. sez., 8. - 9. ep. - 6. prosinca

Nakon što je policajka na tajnom zadatku pronađena mrtva, Jane i CBI moraju poći stopama njezine istrage da bi pronašli njezina ubojicu.

Jane i CBI pozvani su kada zvijezda i umirovljeni vođa navale (CRAIG BIERKO u gostujućoj ulozi) bude proglašen mrtvim nakon eksplozije njegova auta.

4. sez., 10. - 11. ep. - 7. prosinca

Nakon bliskog susreta sa smrću Jane privremeno gubi pamćenje i vraća se svojoj nekadašnjoj karijeri prevaranta.

CBI mora suziti dugačak popis sumnjivaca nakon smrti elitnog odvjetnika specijaliziranog za rastave, a Janea FBI ispituje o tome je li se Crveni John opet pojavio.

4. sez., 12. - 13. ep. - 8. prosinca

Prilikom privođenja svjedoka na ispitivanje u Van Peltici se bude sjećanja na njezina zaručnika FBI-eva agenta Craiga O'Laughlina (ERIC WINTER u gostujućoj ulozi) i njegovu smrt.

Jane i CBI istražuju ubojstvo osramoćenoga modnog dizajnera, a FBI-eva agentica Susan Darcy nastavlja svoju istragu i potragu za Crvenim Johnom.


Seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!

 

 

 Tagovi