.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 30. listopada - 3. studenog

img placeholder
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

 2. sez., 1.-2. ep. - 30. listopada

U prvoj epizodi druge sezone Jane i Lisbon saznaju da je slučaj Crvenog Johna dodijeljen novom timu CBI-a koji vodi pošteni policajac Sam Bosco (TERRY KINNEY).

Tim CBI-a istražuje smrt ubijene pripravnice ugledne senatorice, dok Jane istodobno pokušava otkriti koje je nove informacije o slučaju Crveni John doznao agent Bosco.

2. sez., 3.-4. ep. - 31. listopada

Patrick Jane i agenti CBI-a Cho, Rigsby i Van Pelt odluče provesti vlastitu istragu kada Lisbonicu optuže za ubojstvo nedavno puštena zlostavljača djece kojega je uhitila prije nekoliko godina.

Patrick Jane, agentica Lisbon i agenti CBI-a istražuju ubojstvo uspješnog kriminalna odvjetnika čiji je jedini klijent jedna od najopasnijih i najmoćnijih motociklističkih bandi u Kaliforniji.

2. sez., 5.-6. ep. - 1. studenog

Patrick Jane, agentica Lisbon i tim CBI-a istražuju smrt bogataša za kojega svjedoci kažu da ga je ubio duh koji opsjeda njegovu vilu.

Iako je Bosco uhitio Janea i strpao ga u zatvor jer ga je špijunirao, Jane iz ćelije uspijeva pomoći timu CBI-a da riješi ubojstvo mladića.

2. sez., 7.-8. ep. - 2. studenog

Šef Minelli (GREGORY ITZIN)naređuje Patricku Janeu, Lisbonici i ostalima da surađuju s Boscom i njegovim timom u pronalaženju žene koja je oteta za otkupninu.

Tim CBI-a suočen je s nasilnim i šokantnim zločinom u njihovu vlastitu uredu, ali moraju raditi na slučaju ne znajući tko se iza toga krije. U međuvremenu, agenti Rigsby i Van Pelt definitivno su par.

2. sez., 9.-10. ep. - 3. studenog

Patrick Jane i tim pozvani su da istraže pljačku i ubojstvo bogata draguljara dok su na priredbi za prikupljanje novčanih sredstava za CBI.

Dok Jane i tim istražuju mjesto zločina na kojemu je pronađen ubijeni lovac na bejzbolske talente, loptica udari Janea u glavu i on onesviješten padne na pod, što potakne njegova sjećanja iz djetinjstva na njegova arogantna oca Alexa (gostujuća zvijezda NICK CHINLUND – Očajne kućanice).

 

Seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi