.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 3. - 7. travnja

img placeholder
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

5. sez., 8. ep. - 3. travnja

Uz pomoć Bretta Stilesa (gostuje MALCOLM McDOWELL), Jane organizira bijeg iz zatvora za Lorelei Martins nadajući se da će ga odvesti do Crvenog Johna. Simon Baker režira svoju treću epizodu serije MENTALIST.

5. sez., 9. ep. - 4. travnja

CBI-ev tim istražuje ubojstvo agenta za nekretnine koji je nekoć bio u bandi, a Jane istražuje svoju novu vezu s Crvenim Johnom. MONIQUE GABRIELA CURNEN iz serije "Laži mi" gostuje kao agentica Tamsin Wade u CBI-evu Odjelu za bande.

5. sez., 10. ep. - 5. travnja

Smrt mladog botaničara vodi CBI-ev tim u unosni svijet medicinske marihuane, a Cho radeći s timom za brze intervencije opet dolazi u kontakt s bivšom djevojkom i doušnicom Summer Edgecombe (gostuje SAMAIRE ARMSTRONG).

5. sez., 11. ep. - 6. travnja

CBI-ev tim posjećuje kalifornijski centar za odvikavanje gdje istražuje smrt mlade manekenke koja je bila pacijentica ondje, a Lisbon nastavlja istragu multimilijunaša Tommyja Volkera (Henry Ian Cusick). MARY LYNN RAJSKUB gostuje kao pacijentica centra.

5. sez., 12. ep. - 7. travnja

Hoće li mjesecima staro ubojstvo pomoći Lisbon da uhiti neuhvatljivog Tommyja Volkera? CBI-ev tim istražuje ubojstvo geologa za koje je Lisbon uvjerena da je ključ uhićenja multimilijunaša Volkera.

 


 Tagovi