Mentalist, 3. - 7. prosinca

mentalist 4
,
mentalist 4
hr_HR

Patrick Jane je moderni Sherlock Holmes koji se uspješno koristi umnim manipulacijama i vještinama primjećivanja u rješavanju zločina.

3. sez., 21. - 22. ep. - 3. prosinca
Zatvorski čuvar nasmrt je izboden pred draguljarnicom, a Patrick Jane sumnja da je ubojica jedan od zatvorenika. Istodobno Rigsby u vezi s ubojstvom ispituje svog oca Stevea (gostujući glumac WILLIAM FORSYTHE).

Nakon ubojstva mlade violinistice Patrick Jane ispituje članove Simfonijskog orkestra Sjeverne Kalifornije. Istodobno Chou auto ukrade snalažljiv mladi džepar.

3. sez., 23. - 24. ep. - 4. prosinca
Napokon je otkriveno da Crveni John ima doušnika u CBI-u, a Patrick Jane nalazi se licem u lice sa serijskim ubojicom u eksplozivnom suočavanju koje ima šokantne posljedice u posebnom dvosatnom finalu treće sezone.

Napokon je otkriveno da Crveni John ima doušnika u CBI-u, a Patrick Jane nalazi se licem u lice sa serijskim ubojicom u eksplozivnom suočavanju koje ima šokantne posljedice u posebnom dvosatnom finalu treće sezone.

4. sez., 1. - 2. ep. - 5. prosinca
Patrick Jane u zatvoru je zbog ubojstva svojeg neprijatelja te mora dokazati da je čovjek kojeg je ubio doista neuhvatljivi serijski ubojica Crveni John (BRADLEY WHITFORD u gostujućoj ulozi). U međuvremenu Lisbonica inzistira na tome da Van Peltica potraži stručnu pomoć nakon smrti svoga zaručnika detektiva Craiga O'Laughlina u prvom nastavku četvrte sezone.

Lisbonica je suspendirana, ostatak tima preraspodijeljen na druga mjesta, a Jane je vraćen na mjesto CBI-eva savjetnika te prisiljen raditi s novim timom. Tijekom istrage smrti osobnog trenera Jane je odlučio iznova okupiti svoj stari tim. REED DIAMOND (24, Odjel za umorstva) u gostujućoj je ulozi kao Ray Haffner, strogi CBI-ev supervizor i šef novog tima koji radi s Patrickom Janeom.

4. sez., 3. - 4. ep. - 6. prosinca
Zvijezda serije „Laži mi“ KELLI WILLIAMS u gostujućoj je ulozi kao bivša klijentica Patricka Janea iz vremena kada je radio kao vidovnjak. Nakon što je njezin devetogodišnji sin Conner otet, ona preklinje Janea da joj pomogne pronaći sina s pomoću svojih „vidovnjačkih sposobnosti“ te time Janea dovodi u nezgodnu situaciju. CBI-ev tim zamoljen je za pomoć, a Jane se sukobljava s novim „duhovnim savjetnikom“ svoje bivše klijentice.

Jane primjećuje sumnjiva i naoružana čovjeka na političkom okupljanju i pokušava dokazati da je riječ o psihopatu koji kani počiniti ubojstvo. U međuvremenu Lisbonica istražuje smrt fotografa na istom okupljanju. MICHAEL RADY (Melrose Place) u gostujućoj je ulozi kao CBI-ev novi voditelj Luther Wainwright.

4. sez., 5. - 6. ep. - 7. prosinca
Jane i CBI-ev tim istražuju ubojstvo žene čije je tijelo more izbacilo na otok uz obalu Kalifornije. Međutim, timu neće biti nimalo lako izdvojiti ubojicu među neobičnim stanovnicima otoka. U međuvremenu Rigsby je zabrinut da bi njegova veza s javnom braniteljicom mogla dovesti do neugodnosti između njega i Van Peltice.

Kada CBI-ev tim otputuje u turistički grad doznati tko je ubio policijskog načelnika, Lisbonica se sastaje sa svojim bratom Tommyjem koji je sada lovac na glave koji traži osuđenika koji je prekršio uvjetnu kaznu. HENRY THOMAS (E. T.) u gostujućoj je ulozi kao Lisboničin mlađi brat Tommy.

Kriminalističku seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem temrinu na Doma TV-u!

 Tagovi