.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 27. studenog - 1. prosinca

img placeholder
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

3. sez., 18. - 19. ep. - 27. studenog

Patrick Jane i CBI-ev tim moraju naći ubojicu čovjeka koji je vjerovao da su ga oteli izvanzemaljci, iako je njegovo truplo ukradeno iz mrtvozornikova vozila. Istodobno Van Pelt uzima predah od slučaja kako bi kupila vjenčanicu. Dobitnica nagrade Zlatni Globus Frances Conroy (Six Feet Under) gostuje kao žrtvina aristokratska punica Elspeth Cook.

Patrick Jane želi dokazati da je prelijepa, ali manipulativna ugovarateljica parova (gostujuća glumica MORENA BACCARIN), ubila svoga muža nakon što je njegovo truplo pronađeno kako pluta u marini. Morena Barrarin (V) gostuje kao Erica Flynn, ugovarateljica parova.

3. sez., 20. - 21. ep. - 28. studenog

Patrick Jane istražuje dva slučaja neuspjele pljačke: jedan koji je završio ubojstvom vlasnika servisa elektronike, a drugi u koji je uključen Donny Culpepper (gostujući glumac DAVID WARSHOFSKY), bivši osumnjičeni kojemu je Jane platio da provali u LaRocheev dom.

Zatvorski čuvar nasmrt je izboden pred draguljarnicom, a Patrick Jane sumnja da je ubojica jedan od zatvorenika. Istodobno Rigsby u vezi s ubojstvom ispituje svog oca Stevea (gostujući glumac WILLIAM FORSYTHE).

3. sez., 22. - 23. ep. - 29. studenog

Nakon ubojstva mlade violinistice Patrick Jane ispituje članove Simfonijskog orkestra Sjeverne Kalifornije. Istodobno Chou auto ukrade snalažljiv mladi džepar.

Napokon je otkriveno da Crveni John ima doušnika u CBI-u, a Patrick Jane nalazi se licem u lice sa serijskim ubojicom u eksplozivnom suočavanju koje ima šokantne posljedice u posebnom dvosatnom finalu treće sezone.

3. sez., 24; 4. sez., 1. ep. - 30. studenog

Napokon je otkriveno da Crveni John ima doušnika u CBI-u, a Patrick Jane nalazi se licem u lice sa serijskim ubojicom u eksplozivnom suočavanju koje ima šokantne posljedice u posebnom dvosatnom finalu treće sezone.

U prvom nastavku 4. sezone Jane je u zatvoru zbog ubojstva i mora dokazati da je doista ubio Crvenog Johna, a Lisbonica Van Pelticu nagovara na terapijsko savjetovanje.

4. sez., 2. - 3. ep. - 1. prosinca

Patrick Jane vraćen je na mjesto CBI-eva savjetnika i mora surađivati s novim timom koji vodi strogi agent i supervizor u potrazi za ubojicom popularnoga osobnog trenera.

Klijentica iz Janeove prošlosti (KELLI WILLIAMS u gostujućoj ulozi) treba njegove vidovnjačke sposobnosti da pronađe sina, a on se sukobljava s njezinim novim duhovnim savjetnikom.

Seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!

 Tagovi