.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 27. - 31. ožujka

img placeholder
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

5. sez., 3. ep. - 27. ožujka

Kada zaposlenik banke bude ubijen tijekom pljačke, Jane i tim tragaju za ubojicom. Istodobno, Lisbon sve dublje upada u rivalstvo CBI-a i FBI-a.

5. sez., 4. ep. - 28. ožujka

Kada Rigsbyjeva oca (gostuje WILLIAM FORSYTHE) pronađu ozlijeđenog na mjestu zločina, tim mora otkriti je li to posljedica dugogodišnjeg rata bandi u malome gradu. Bivši redoviti glumac serije PRUITT TAYLOR VINCE vraća se kao J. J. LaRoche, a MAX MARTINI glumi bivšeg člana bande Fletchera Mossa.

5. sez., 5. ep. - 29. ožujka

U 100. epizodi, serija se vraća osam godina unatrag, kada Jane upoznaje Teresu Lisbonu i radi na prvome slučaju za CBI-ev tim. Vidjet ćemo kako je Patrick Jane od shrvanog muža i oca u potrazi za Crvenim Johnom postao konzultant za CBI. Redovito gostujući glumac GREGORY ITZEN vraća se kao ravnatelj CBI-a Virgil Minelli.

5. sez., 6. ep. - 30. ožujka

CBI-ev tim istražuje otmicu para (gostuju ANNE DUDEK i MICHAEL PETRONE) koji je možda žrtva zamjene identiteta, a Jane nastavlja istraživati gdje se Lorelei nalazi.

5. sez., 7. ep. - 31. ožujka

CBI-ev tim istražuje ubojstvo novinarke koja se možda previše približila svojoj priči, a Jane prati vlastite tragove kako bi pronašao Lorelei. HENRY IAN CUSICK iz serije "Izgubljeni" gostuje kao Tommy Volker, multimilijunaš, avanturist i plejboj koji postaje osumnjičen, a TED McGINLEY gostuje kao Ed Hunt, voditelj vijesti koji je radio sa žrtvom.

 

 Tagovi