Mentalist, 27. - 28. prosinca

mentalist 4
,
hr_HR

Patrick Jane je moderni Sherlock Holmes koji se uspješno koristi umnim manipulacijama i vještinama primjećivanja u rješavanju zločina.

5. sez., 3. - 4. ep. - 27. prosinca
Kada zaposlenik banke bude ubijen tijekom pljačke, Jane i tim tragaju za ubojicom. Istodobno, Lisbon sve dublje upada u rivalstvo CBI-a i FBI-a.

Kada Rigsbyjeva oca (gostuje WILLIAM FORSYTHE) pronađu ozlijeđenog na mjestu zločina, tim mora otkriti je li to posljedica dugogodišnjeg rata bandi u malome gradu. Bivši redoviti glumac serije PRUITT TAYLOR VINCE vraća se kao J. J. LaRoche, a MAX MARTINI glumi bivšeg člana bande Fletchera Mossa.

5. sez., 5. - 6. ep. - 28. prosinca
U 100. epizodi, serija se vraća osam godina unatrag, kada Jane upoznaje Teresu Lisbonu i radi na prvome slučaju za CBI-ev tim. Vidjet ćemo kako je Patrick Jane od shrvanog muža i oca u potrazi za Crvenim Johnom postao konzultant za CBI. Redovito gostujući glumac GREGORY ITZEN vraća se kao ravnatelj CBI-a Virgil Minelli.

CBI-ev tim istražuje otmicu para (gostuju ANNE DUDEK i MICHAEL PETRONE) koji je možda žrtva zamjene identiteta, a Jane nastavlja istraživati gdje se Lorelei nalazi.

Kriminalističku seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem temrinu na Doma TV-u!Tagovi