.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 23. - 28. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

2. sez., 8.-9. ep. - 23. siječnja

Tim CBI-a suočen je s nasilnim i šokantnim zločinom u njihovu vlastitu uredu, ali moraju raditi na slučaju ne znajući tko se iza toga krije. U međuvremenu, agenti Rigsby i Van Pelt definitivno su par.

Patrick Jane i tim pozvani su da istraže pljačku i ubojstvo bogata draguljara dok su na priredbi za prikupljanje novčanih sredstava za CBI.

2. sez., 10.-11. ep. - 24. siječnja

Dok Jane i tim istražuju mjesto zločina na kojemu je pronađen ubijeni lovac na bejzbolske talente, loptica udari Janea u glavu i on onesviješten padne na pod, što potakne njegova sjećanja iz djetinjstva na njegova arogantna oca Alexa (gostujuća zvijezda NICK CHINLUND – Očajne kućanice).

Rigsby odlazi u tajnu misiju tijekom koje će prisustvovati petnaestoj obljetnici srednjoškolske mature, a Patrick Jane i tim istražuju dvostruko ubojstvo koje je možda povezano sa starom spačkom.

2. sez., 12.-13. ep. - 25. siječnja

Patrick Jane i tim istražuju ubojstvo pomoćnika gradonačelnice, a Rigsby i Van Pelt objave važnu vijest. „Njujorški plavac“ SHARON LAWRENCE gostujuća je zvijezda i glumi gradonačelnicu.

Patrick Jane i tim CBI-a istražuju ubojstvo prekrasne prodavačice luksuznih automobila čije je tijelo pronađeno u prtljažniku Bentleyja u salonu automobila.

2. sez., 14.-15. ep. - 26. siječnja

Kada pronađu ubijenog člana Choove stare bande „Avon Park Playboysa“, Patrick Jane inzistira da pomogne Chou u njegovoj osobnoj, neslužbenoj istrazi.

Patrick Jane i tim CBI-a istražuju ubojstvo ugledna i arogantna šefa kuhinje tijekom natjecanja u kuhanju u Napa Valleyju.

2. sez., 16.-17. ep. - 27. siječnja

Dr. Alicia Seberg, vladina istraživačica i znanstvenica (gostujuća zvijezda AMY PRICE-FRANCIS), na poslu biva izložena smrtonosnom otrovu i prestalo joj je samo nekoliko sati života. Pozove Patricka Janea i CBI da pronađu njezina ubojicu.

Patrick Jane, Lisbonica i tim CBI-a pripremaju se da napokon upoznaju svoju novu direktoricu, specijalnu agenticu Madeleine Hightower (gostujuća i povremena zvijezda AUNJANUE ELLIS-True Blood).2. sez., 18.-19. ep. - 28. siječnja

Kada nepoznata žena s amnezijom i prekrivena krvlju stane pred auto Choa i Van Peltice, Patrick Jane morat će upotrijebiti sve svoje vještine da otkrije tko je ona, njezinu posljednju lokaciju i zašto je izgubila sjećanje.

Kada zbog neuobičajena ponašanja Patricka Janea sud odbaci slučaj, njegov ljutiti tim mora krenuti s istragom otpočetka.
 

 

 Tagovi