.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 22. - 26. siječnja

Mentalist 6. sezona exp
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

6. sez., 9. ep. - 22. siječnja

Dvije godine nakon zaključivanja slučaja Red Johna Janeov novostečeni mir prekida iznenađujuća poslovna ponuda koja bi mogla promijeniti sve. EMILY SWALLOW pridružuje se glumačkoj ekipi kao Kim Fischer u epizodi koju je režirao Simon Baker.

6. sez., 10. ep. - 23. siječnja

FBI nevoljko angažira Janea da im pomogne pronaći nestalog programera, ali on ne želi raditi bez Lisbon. Za Janea je ovo novi svijet, baš kao i za FBI. No hoće li suradnja uspjeti?6. sez., 11. ep. - 24. siječnja

FBI mora pronaći ubojicu nekoliko agenata DEA-e, a Jane ima spoj s ljepoticom povezanom sa slučajem.

6. sez., 12. ep. - 25. siječnja

Jane i FBI istražuju ubojstvo kartografa koji je možda prije smrti otkrio špijunski krug. U međuvremenu Rigsby i Van Pelt nabasaju na zabrinjavajuću urotu. NAVID NEGAHBAN (Domovina) gostuje u ulozi Hassana Zarifa, čovjeka koji ima informacije o kartografovoj smrti.6. sez., 13. ep. - 26. siječnja

Jane se pridruži komuni da bi otkrio kako je američka odvjetnica pronađena mrtva u Meksiku, iako nije evidentirano da je prešla granicu. U međuvremenu Rigsby i Van Pelt nagovore J. J. LaRochea (u gostujućoj ulozi PRUITT TAYLOR VINCE) da im pomogne otkriti tko prati bivše pripadnike CBI-a.

Seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi