Mentalist, 21. - 25. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

Patrick Jane je moderni Sherlock Holmes koji se uspješno koristi umnim manipulacijama i vještinama primjećivanja u rješavanju zločina.

 5. sez., 20. ep. - 21. siječnja

J. J. LaRoche moli Janea da mu pomogne kada zagonetni spremnik koji je devet godina skrivao u sefu bude ukraden iz njegova doma.
 

5. sez., 21. ep. - 22. siječnja

J. J. LaRoche moli Janea da mu pomogne kada zagonetni spremnik koji je devet godina skrivao u sefu bude ukraden iz njegova doma.


5. sez., 21. ep. - 23. siječnja

Jane je popis osumnjičenih koji bi mogli biti Crveni John smanjio na sedam osoba, a on opet napada. U napetom finalu pete sezone žrtva je netko iz Janeove prošlosti. LAURA SAN GIACOMO gostuje kao socijalna radnica Miriam Gottlieb.


6. sez., 1. ep. - 24. siječnja

U prvoj epizodi sezone Jane i Lisbon potajno nastavljaju sužavati popis sedmorice osumnjičenih da su Red John, a to su Bret Stiles, Gale Bertram, Ray Haffner, Reede Smith, Robert Kirkland, Brett Partridge i šerif Thomas McAllister, dok istražuju ubojstvo čovjeka koji je na dvije godine nestao.


6. sez., 2. ep. - 25. siječnja

Jane otkriva važan trag o Red Johnu dok se tim susreće s četvoricom osumnjičenih: Galeom Bertramom, Reedeom Smithom, Rayem Haffnerom i šerifom McAllisterom. CBI istražuje slučaj softverskog inženjera kojeg je ubio dron.

Kriminalističku seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem temrinu na Doma TV-u!

 Tagovi