.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 20. - 25. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

4. sez., 1. ep. - 20. veljače

Patrick Jane u zatvoru je zbog ubojstva svojeg neprijatelja te mora dokazati da je čovjek kojeg je ubio doista neuhvatljivi serijski ubojica Crveni John (BRADLEY WHITFORD u gostujućoj ulozi). U međuvremenu Lisbonica inzistira na tome da Van Peltica potraži stručnu pomoć nakon smrti svoga zaručnika detektiva Craiga O'Laughlina u prvome nastavku četvrte sezone.

4. sez., 2. ep. - 21. veljače

Patrick Jane vraćen je na mjesto CBI-eva savjetnika i mora surađivati s novim timom koji vodi strogi agent i supervizor u potrazi za ubojicom popularnoga osobnog trenera.

 

Nakon epizode Mentalista Doma TV donosi vam još jednu, svjetski hvaljenu, kriminalističku seriju Laži mi.


4. sez., 3. ep. - 22. veljače

Klijentica iz Janeove prošlosti (KELLI WILLIAMS u gostujućoj ulozi) treba njegove vidovnjačke sposobnosti da pronađe sina, a on se sukobljava s njezinim novim duhovnim savjetnikom.

4. sez., 4. ep. - 23. veljače

Jane pokušava dokazati da je naoružani muškarac sumnjiva izgleda na političkom okupljanju zapravo psihopat koji kani počiniti ubojstvo, a CBI dobiva novog šefa(MICHAEL RADY).

 

Saznaj odmah što vas očekuje ovaj tjedan u novim epizodama serije Osumnjičeni u kojoj glavnu ulogu ima Jim Cavizel.

4. sez., 5. ep. - 24. veljače

Jane i CBI-ev tim istražuju ubojstvo žene čije je tijelo more izbacilo na otok uz kalifornijsku obalu, a Rigsby je u novoj vezi s javnom braniteljicom.4. sez., 6. ep. - 25. veljače

Kada CBI-ev tim otputuje u turistički grad otkriti tko je ubio policijskog načelnika, Lisbonica se sastaje s bratom Tommyjem, lovcem na glave koji traži prekršitelja uvjetne kazne.
 

Pročitaj  što vas očekuje ovu subotu u seriji Živa meta, a na naslovnoj stranici pogledaj što vas još očekuje ovaj tjedan u svim serijama koje vam donosi Doma TV.


 Tagovi