.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 20. - 24. ožujka

img placeholder
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

4. sez., 22. ep. - 20. ožujka

Tijekom istrage ubojstva surfera Lisbonica se sastaje s bivšim zaručnikom Gregom Taybackom (KENNY JOHNSON u gostujućoj ulozi) kojeg nije vidjela više od 10 godina. Istodobno Cho razmišlja o tome bi li trebao biti u vezi sa Summer.

4. sez., 23. ep. - 21. ožujka

Je li Crveni John napokon uspio isprovocirati Janea? Na osmu godišnjicu smrti svoje supruge i kćeri Jane dobiva poruku od Crvenog Johna, zbog čega se ne uspijeva usredotočiti na slučaj na kojem radi te time ugrožava i istragu i svoju karijeru u CBI-u.

4. sez., 24. ep. - 22. ožujka

Nakon još jednoga propalog pokušaja hvatanja Crvenog Johna Patrick Jane dotaknut će dno u klubu u Las Vegasu u posljednjem nastavku četvrte sezone. Dok CBI sam istražuje ubojstvo nepoznatog muškarca, Jane pronalazi novu ljubavnicu, (EMMANUELLE CHRIQUI u gostujućoj ulozi) a naposljetku će nastrijeliti jednog od svojih suradnika.

5. sez., 1. ep. - 23. ožujka

U petoj sezoni Jane pokušava razumjeti vezu Crvenog Johna i Lorelei Martins (gostuje EMMANUELLE CHRIQUI), a CBI-ev tim prisilno radi s odredom FBI-a u kojem je i agent Gabe Mancini (gostuje IVAN SERGEI) i viša agentica Alexa Schultz (gostuje POLLY WALKER), kako bi riješili slučaj ubojstva zaposlenika hotela.

5. sez., 2. ep. - 24. ožujka

Dok CBI-ev tim istražuje ubojstva rezača dijamanata, Jane upoznaje djevojku koja tvrdi da je njegova kći Charlotte (gostuje DOVE CAMERON).

 


 Tagovi