Mentalist, 18. - 24. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Poznat po zanemarivanju protokola i vidovnjačkoj prošlosti, iako je priznao da je paranormalne vještine glumio, Jane sudjeluje u rješavanju teških i medijski praćenih slučajeva, a agenti s kojima surađuje iznimno cijene njegovu pomoć.

6. sezona, epizoda 18 - 18. veljače

Kad pronađu truplo žene kraj zabačenog kluba za gospodu, Jane mora pronaći način da se ubaci među bogate i moćne kako bi pronašao ubojicu.

6. sezona, epizoda 19 - 19. veljače

Slučajni susret sa sumnjivom osobom vodi Janea i Lisbon do kruga krijumčara ljudi. U međuvremenu Lisbon razmišlja o ponudi agenta Marcusa Pikea (u gostujućoj ulozi PEDRO PASCAL) da se s njim preseli u Washington.

6. sezona, epizoda 20 - 20. veljače

Janeova je sloboda ugrožena kad porota treba odlučiti treba li mu se suditi za ubojstvo Red Johna. U međuvremenu Lisbon pokušava otkriti što Jane misli o mogućnosti da ona s agentom Pikeom napusti Austin, a Cho i Abbott istražuju nedavno otkriveni krug krijumčara ljudi.

6. sezona, epizoda 21 - 21. veljače

Vremena je sve manje da spase otete prije nego što ih prebace u inozemstvo, no Jane i Lisbon sve su bliže mozgu operacije. U međuvremenu Lisbon mora odlučiti hoće li otići s agentom Pikeom u Washington.

6. sezona, epizoda 22 - 22. veljače

U posljednjoj epizodi šeste sezone novi trag u starom slučaju zahtijeva od Lisbon da odgodi odlazak u Washington s Marcusom Pikeom, što Janeu daje dovoljno vremena da se napokon suoči sa svojim osjećajima prema njoj i odluči što poduzeti.

3. sezona, epizoda 14 - 15 - 23. veljače

Nakon ubojstva svjedoka kojeg je Van Pelt trebala čuvati, njezini postupci preispituju se i njezin položaj u CBI-u ugrožen je. Eric Winter vraća se kao agent FBI-a Craig O'Laughlin, a Pruitt Taylor Vince vraća se kao J. J. LaRoche, istražitelj Jedinice za profesionalne standarde.

Kada je moderni tragač za zlatom pronađen u blizini lokacije iskapanja, a Lisbon je ranjena u ranoj fazi istrage, agent Hightower prvi se put pridružuje Patricku Janeu na terenu.

3. sezona, epizoda 16 - 17 - 24. veljače

CBI istražuje ubojstvo trgovca antikvitetima koji je pronađen mrtav u muzeju, a dokazi ukazuju na jednog od članova tima.

Nakon što je liječnik pronađen mrtav na terenu za golf, CBI ubojicu traži među osobljem i pacijentima bolnice. Istodobno LaRoche postaje novi ravnatelj CBI-a i njegov je prvi čin imenovanje Choa novim vođom tima.

 

Kriminalističku seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do nexdjelje, u večernjem terminu, na Doma TV-u!Tagovi