.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 18. - 22. rujna

Mentalist 6
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

 6. sez., 11. ep. - 18. rujna

FBI mora pronaći ubojicu nekoliko agenata DEA-e, a Jane ima spoj s ljepoticom povezanom sa slučajem.

6. sez., 12. ep. - 19. rujna

Jane i FBI istražuju ubojstvo kartografa koji je možda prije smrti otkrio špijunski krug. U međuvremenu Rigsby i Van Pelt nabasaju na zabrinjavajuću urotu. NAVID NEGAHBAN (Domovina) gostuje u ulozi Hassana Zarifa, čovjeka koji ima informacije o kartografovoj smrti.

6. sez., 13. ep. - 20. rujna

Jane se pridruži komuni da bi otkrio kako je američka odvjetnica pronađena mrtva u Meksiku, iako nije evidentirano da je prešla granicu. U međuvremenu Rigsby i Van Pelt nagovore J. J. LaRochea (u gostujućoj ulozi PRUITT TAYLOR VINCE) da im pomogne otkriti tko prati bivše pripadnike CBI-a.

6. sez., 14. ep. - 21. rujna

Jane i Fischer istražuju ubojstvo na crpilištu nafte dok Rigsby i Van Pelt putuju u Austin kako bi se susreli s članovima tima i pomogli istražiti osumnjičene za niz napada na bivše članove CBI-a.

6. sez., 15. ep. - 22. rujna

Kad Grace otme ubojica koji progoni bivše članove CBI-a, a čini se da prvoosumnjičeni ima valjan alibi, Jane mora upregnuti sve svoje sposobnosti i pronaći je prije isteka vremena.

Šestu sezonu 'Mentalista' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi