.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 18. - 22. prosinca

img placeholder
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

 

4. sez., 24. ep., 5. sez., 1. ep. - 18. prosinca

Nakon još jednoga propalog pokušaja hvatanja Crvenog Johna Patrick Jane dotaknut će dno u klubu u Las Vegasu u posljednjem nastavku četvrte sezone. Dok CBI sam istražuje ubojstvo nepoznatog muškarca, Jane pronalazi novu ljubavnicu, (EMMANUELLE CHRIQUI u gostujućoj ulozi) a naposljetku će nastrijeliti jednog od svojih suradnika.

U petoj sezoni Jane pokušava razumjeti vezu Crvenog Johna i Lorelei Martins (gostuje EMMANUELLE CHRIQUI), a CBI-ev tim prisilno radi s odredom FBI-a u kojem je i agent Gabe Mancini (gostuje IVAN SERGEI) i viša agentica Alexa Schultz (gostuje POLLY WALKER), kako bi riješili slučaj ubojstva zaposlenika hotela.

5. sez., 2. - 3. ep. - 19. prosinca

Dok CBI-ev tim istražuje ubojstva rezača dijamanata, Jane upoznaje djevojku koja tvrdi da je njegova kći Charlotte (gostuje DOVE CAMERON).

Kada zaposlenik banke bude ubijen tijekom pljačke, Jane i tim tragaju za ubojicom. Istodobno, Lisbon sve dublje upada u rivalstvo CBI-a i FBI-a.

5. sez., 4. - 5. ep. - 20. prosinca

Kada Rigsbyjeva oca (gostuje WILLIAM FORSYTHE) pronađu ozlijeđenog na mjestu zločina, tim mora otkriti je li to posljedica dugogodišnjeg rata bandi u malome gradu. Bivši redoviti glumac serije PRUITT TAYLOR VINCE vraća se kao J. J. LaRoche, a MAX MARTINI glumi bivšeg člana bande Fletchera Mossa.

5. sez., 6. - 7. ep. - 21. prosinca

U 100. epizodi, serija se vraća osam godina unatrag, kada Jane upoznaje Teresu Lisbonu i radi na prvome slučaju za CBI-ev tim. Vidjet ćemo kako je Patrick Jane od shrvanog muža i oca u potrazi za Crvenim Johnom postao konzultant za CBI. Redovito gostujući glumac GREGORY ITZEN vraća se kao ravnatelj CBI-a Virgil Minelli.Ž

CBI-ev tim istražuje otmicu para (gostuju ANNE DUDEK i MICHAEL PETRONE) koji je možda žrtva zamjene identiteta, a Jane nastavlja istraživati gdje se Lorelei nalazi.

5. sez., 8. - 9. ep. - 22. prosinca

CBI-ev tim istražuje ubojstvo novinarke koja se možda previše približila svojoj priči, a Jane prati vlastite tragove kako bi pronašao Lorelei. HENRY IAN CUSICK iz serije "Izgubljeni" gostuje kao Tommy Volker, multimilijunaš, avanturist i plejboj koji postaje osumnjičen, a TED McGINLEY gostuje kao Ed Hunt, voditelj vijesti koji je radio sa žrtvom.

Uz pomoć Bretta Stilesa (gostuje MALCOLM McDOWELL), Jane organizira bijeg iz zatvora za Lorelei Martins nadajući se da će ga odvesti do Crvenog Johna. Simon Baker režira svoju treću epizodu serije MENTALIST.

CBI-ev tim istražuje ubojstvo agenta za nekretnine koji je nekoć bio u bandi, a Jane istražuje svoju novu vezu s Crvenim Johnom. MONIQUE GABRIELA CURNEN iz serije "Laži mi" gostuje kao agentica Tamsin Wade u CBI-evu Odjelu za bande.
 

Seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi