Mentalist, 17. - 21. prosinca

mentalist 4
,
hr_HR

Patrick Jane je moderni Sherlock Holmes koji se uspješno koristi umnim manipulacijama i vještinama primjećivanja u rješavanju zločina.

4. sez., 17. - 18. ep. - 17. prosinca

Jane sumnja da FBI-eva agentica Susan Darcy ima skrivene motive nakon što ga zamoli da joj pomogne oko istrage ubojstva. U međuvremenu CBI-ev tim bavi se istragom ubojstva mlade žene ubijene nakon što je nekog upoznala u internetskoj pričaonici.

Jane i CBI-ev tim pokušavaju suziti popis sumnjivaca nakon ubojstva imućnog trgovca koji boluje od neizlječiva raka. U međuvremenu Cho je prisiljen suočiti se sa svojim demonima.

4. sez., 19. - 20. ep. - 17. prosinca

Tijekom istrage ubojstva zaposlenika kasina Jane susreće magičara s kojim je išao na turneje dok je radio kao mentalist te doznaje da on skriva zaprepašćujuću tajnu.

Jane i CBI pokušavaju utvrditi tko je imao motiv za ubojstvo popularnog učitelja engleskog jezika. U međuvremenu Cho i Summer skrivaju svoju vezu od Lisbonice, a Rigsby nervozno iščekuje posebnu dostavu.
 

4. sez., 21. - 22. ep. - 17. prosinca

Ubojstvo postaje gnjavaža kada Jane i CBI pokušaju pronaći ubojicu mladog muškarca pronađenog nasmrt spaljenog ispred kabareta u kojem nastupaju transvestiti. Tijekom istrage sastavljaju popis sumnjivaca, a svi redom maltretirali su žrtvu.

Tijekom istrage ubojstva surfera Lisbonica se sastaje s bivšim zaručnikom Gregom Taybackom (KENNY JOHNSON u gostujućoj ulozi) kojeg nije vidjela više od 10 godina. Istodobno Cho razmišlja o tome bi li trebao biti u vezi sa Summer.
 

4. sez., 23. - 24. ep. - 17. prosinca

Je li Crveni John napokon uspio isprovocirati Janea? Na osmu godišnjicu smrti svoje supruge i kćeri Jane dobiva poruku od Crvenog Johna, zbog čega se ne uspijeva usredotočiti na slučaj na kojem radi te time ugrožava i istragu i svoju karijeru u CBI-u.

Nakon još jednoga propalog pokušaja hvatanja Crvenog Johna Patrick Jane dotaknut će dno u klubu u Las Vegasu u posljednjem nastavku četvrte sezone. Dok CBI sam istražuje ubojstvo nepoznatog muškarca, Jane pronalazi novu ljubavnicu, (EMMANUELLE CHRIQUI u gostujućoj ulozi) a naposljetku će nastrijeliti jednog od svojih suradnika.
 

5. sez., 1. - 2. ep. - 17. prosinca

U petoj sezoni Jane pokušava razumjeti vezu Crvenog Johna i Lorelei Martins (gostuje EMMANUELLE CHRIQUI), a CBI-ev tim prisilno radi s odredom FBI-a u kojem je i agent Gabe Mancini (gostuje IVAN SERGEI) i viša agentica Alexa Schultz (gostuje POLLY WALKER), kako bi riješili slučaj ubojstva zaposlenika hotela.

Dok CBI-ev tim istražuje ubojstva rezača dijamanata, Jane upoznaje djevojku koja tvrdi da je njegova kći Charlotte (gostuje DOVE CAMERON).

Kriminalističku seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem temrinu na Doma TV-u!
 Tagovi