.

 

novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 16. - 21. siječnja

Mentalist 3. sezona epizode - 2
12.01.2017. 14:26, Doma TV komentiraj pošalji

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.19.-20. ep. - 16. siječnja

Patrick Jane i tim CBI-a idu u Hollywood kako bi istražili ubojstvo filmskog producenta.

Patrick Jane i tim CBI-a istražuju ubojstvo mafijaša koji je bio u programu zaštite svjedoka.

Mentalist 2. sezona epizode - 12

21.-22. ep. - 17. siječnja

Patrick Jane koristi svoje mentalne sposobnosti da zavadi osumnjičenike kako bi riješio slučaj bogatog direktora softverske tvrtke koji je pronađen ubijen na svojoj jahti.

Patrick Jane mora naći pametan način da uvjeri problematičnu djecu na rehabilitaciji u divljini da mu ispričaju kako je doista došlo do smrti jednog njihovog kolege.

Mentalist 2. sezona epizode - 13

23. ep. - 18. siječnja

U zavrnoj epizodi prve sezone Lisbon strahuje da serijski ubojica Crveni John uvlači Patricka Janea u zamku kada tim CBI-a istražuje ubojstvo mlade djevojke i otmicu njezine sestre blizanke.

Mentalist 2. sezona epizode - 14

2. sez., 1. ep. - 18. siječnja

U prvoj epizodi druge sezone Jane i Lisbon saznaju da je slučaj Crvenog Johna dodijeljen novom timu CBI-a koji vodi pošteni policajac Sam Bosco (TERRY KINNEY).

Mentalist 3. sezona likovi - 2

2. sez., 2.-3. ep. - 19. siječnja

Tim CBI-a istražuje smrt ubijene pripravnice ugledne senatorice, dok Jane istodobno pokušava otkriti koje je nove informacije o slučaju Crveni John doznao agent Bosco.

Patrick Jane i agenti CBI-a Cho, Rigsby i Van Pelt odluče provesti vlastitu istragu kada Lisbonicu optuže za ubojstvo nedavno puštena zlostavljača djece kojega je uhitila prije nekoliko godina.

Mentalist 3. sezona epizode - 1

2. sez., 4.-5. ep. - 20. siječnja

Patrick Jane, agentica Lisbon i agenti CBI-a istražuju ubojstvo uspješnog kriminalna odvjetnika čiji je jedini klijent jedna od najopasnijih i najmoćnijih motociklističkih bandi u Kaliforniji.

Patrick Jane, agentica Lisbon i tim CBI-a istražuju smrt bogataša za kojega svjedoci kažu da ga je ubio duh koji opsjeda njegovu vilu.

Mentalist 2. sezona epizode - 132. sez., 6.-7. ep. - 21. siječnja

Iako je Bosco uhitio Janea i strpao ga u zatvor jer ga je špijunirao, Jane iz ćelije uspijeva pomoći timu CBI-a da riješi ubojstvo mladića.

Šef Minelli (GREGORY ITZIN)naređuje Patricku Janeu, Lisbonici i ostalima da surađuju s Boscom i njegovim timom u pronalaženju žene koja je oteta za otkupninu.
 


 

Ocijeni: 0 glas(ova) 0,0
Navy CIS LA 1. sezona exposed
Navy CIS LA
09.06.2017 / 09:32
Tragovi zločina 3. sezona exposed
Tragovi zločina
28.06.2017 / 09:28
Posljednji brod 1. sezona - 11
Posljednji brod
19.06.2017 / 16:32
Prijatelji 5. sezona epizode - 1
Prijatelji
19.06.2017 / 09:33

Pošalji članak

Vaša e-mail adresa:

E-mail adresa primatelja:

Kratka poruka:

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se