Mentalist, 14. - 18. siječnja

mentalist 4
,
mentalist 4
hr_HR

Patrick Jane je moderni Sherlock Holmes koji se uspješno koristi umnim manipulacijama i vještinama primjećivanja u rješavanju zločina.

5. sez., 15. ep. - 14. siječnja

Jane i CBI-ev tim istražuju ubojstvo starije nasljednice Elise Vogelson (gostuje MARIETTE HARTLEY) čiji su ostaci pronađeni u dnevnoj sobi njezine sablasne vile.

5. sez., 16. ep. - 15. siječnja

Lorelei Martins vraća se u želji da otkrije je li Crveni John imao veze sa smrću njezine sestre, a Jane je prisiljen priznati Lisbon da je pomogao Lorelei da pobjegne iz zatvora. EMMANUELLE VAUGIER gostuje kao Melissa Enfield, voditeljica utočišta za žene.

5. sez., 17. ep. - 16. siječnja

CBI-ev tim istražuje ubojstvo vojne bolničarke koja je radila s vojnicima koji imaju PTSP i čije tijelo je pronađeno u blizini vojne baze.

5. sez., 18. ep. - 17. siječnja

Glavni glumac predstave u lokalnome kazalištu umre uoči premijere i CBI-ev tim je pozvan da istraži njegovu smrt. Istodobno, Jane se nada da će Jason Lennon koji je u komi dobiti informacije o Crvenome Johnu.

5. sez., 19. ep. - 18. siječnja

CBI istražuje smrt vlasnika oronuloga grada uređenog u stilu Divljeg zapada za turiste. Istodobno, Kirkland pokušava otkriti koliko Patrick zna o Crvenome Johnu.

Kriminalističku seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem temrinu na Doma TV-u!

 

 Tagovi