.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 13. - 17. studenog

img placeholder
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

2. sez., 21. - 22. ep. - 13. studenog

Patrick Jane i tim CBI-a istražuju smrt matematičkog genija. LUCY DAVIS, žena zvijezde serije, Owaina Yeomana, gostujuća je zvijezda i igra ženu žrtve Daphne.

Romantične iskre počinju se javljati kada se Patrick Jane i navodna vidovnjakinja Kristina Frye (gostujuća zvijezda LESLIE HOPE) ponovno susretnu dok CBI istražuje ubojstvo karizmatična vođe neprofitne organizacije koja se bori protiv krijumčarenja ljudi.

2. sez., 23. ep. - 14. studenog

Usred prvog spoja s Kristinom Frye Patrick, Jane dobije poziv da je Crveni John ponovno napao, no ispostavi se da je riječ o imitatoru. Ali kada Kristina pokuša stupiti u kontakt s pravim Crvenim Johnom, ona i Jane nađu se u velikoj opasnosti u uzbudljivoj završnoj epizodi druge sezone.

3. sez., 1. ep. - 14. studenog

U premijernoj epizodi treće sezone CBI istražuje otmicu poznatog odvjetnika i lobista, a ravnatelj DLE-a (gostujući glumac MICHAEL GASTON) želi Janea na slučaju. Jane nije siguran hoće li nastaviti surađivati s Jedinicom nakon susreta licem u lice sa serijskim ubojicom Crvenim Johnom s kraja prošle sezone.

3. sez., 2. - 3. ep. - 15. studenog

Kada se Janeov šogor Danny Ruskin (gostujući glumac KEVIN RANKIN) vrati u grad i uplete u istragu ubojstva, Jane mora istražiti njegovu sumnjivu prošlost i pomoći mu unatoč osobnoj nevoljkosti.

Kada se Patrick Jane opet sukobi s vođom kulta Bretom Stilesom (MALCOLM McDOWELL), Stiles ponudi Janeu informacije o Crvenom Johnu i nestaloj vidovnjakinji Kristini Frye (LESLIE HOPE).

3. sez., 4. - 5. ep. - 16. studenog

Patrick Jane i CBI-ev tim pozvani su na istragu ubojstva zatvorenika koji je odslužio devet godina za silovanje i ubojstvo, ali pušten je zbog novih DNK-dokaza. JACK COLEMAN (iz serije Heroes) gostuje glumeći muža zatvorenikove žrtve.

Patrick Jane i CBI-ev tim ulaze duboko u svijet konjičkih utrka nakon ubojstva džokeja za koje imaju obilje osumnjičenih.

3. sez., 6. - 7. ep. - 17. studenog

Slučaj ubojstva i nestale osobe u bogatoj obitelji s jakim osiguranjem zbunjuje Patricka Janea i CBI-ev tim.

Jane i CBI-ev tim jedva izbjegnu smrt u požaru nakon eksplozije u zgradi u kojoj su istraživali prijetnju smrću. Istodobno, iskre frcaju između Lisbon i milijardera Waltera Mashburna (gostujući glumac CURRIE GRAHAM) kad se opet susretnu tijekom slučaja.

Seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!
 

 Tagovi