.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 13. - 17. ožujka

img placeholder
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

4. sez., 17. ep. - 13. ožujka

Jane sumnja da FBI-eva agentica Susan Darcy ima skrivene motive nakon što ga zamoli da joj pomogne oko istrage ubojstva. U međuvremenu CBI-ev tim bavi se istragom ubojstva mlade žene ubijene nakon što je nekog upoznala u internetskoj pričaonici.

4. sez., 18. ep. - 14. ožujka

Jane i CBI-ev tim pokušavaju suziti popis sumnjivaca nakon ubojstva imućnog trgovca koji boluje od neizlječiva raka. U međuvremenu Cho je prisiljen suočiti se sa svojim demonima.

4. sez., 19. ep. - 15. ožujka

Tijekom istrage ubojstva zaposlenika kasina Jane susreće magičara s kojim je išao na turneje dok je radio kao mentalist te doznaje da on skriva zaprepašćujuću tajnu.

4. sez., 20. ep. - 16. ožujka

Jane i CBI pokušavaju utvrditi tko je imao motiv za ubojstvo popularnog učitelja engleskog jezika. U međuvremenu Cho i Summer skrivaju svoju vezu od Lisbonice, a Rigsby nervozno iščekuje posebnu dostavu.

4. sez., 21. ep. - 17. ožujka

Ubojstvo postaje gnjavaža kada Jane i CBI pokušaju pronaći ubojicu mladog muškarca pronađenog nasmrt spaljenog ispred kabareta u kojem nastupaju transvestiti. Tijekom istrage sastavljaju popis sumnjivaca, a svi redom maltretirali su žrtvu.

 


 Tagovi