Mentalist, 12. - 16. studenog

Mentalist, 2. sezona - 1
,
hr_HR

Patrick Jane je moderni Sherlock Holmes koji se uspješno koristi umnim manipulacijama i vještinama primjećivanja u rješavanju zločina.

2. sezona, 14. - 15. epizoda - 12. studenog

Kada pronađu ubijenog člana Choove stare bande „Avon Park Playboysa“, Patrick Jane inzistira da pomogne Chou u njegovoj osobnoj, neslužbenoj istrazi.

Patrick Jane i tim CBI-a istražuju ubojstvo ugledna i arogantna šefa kuhinje tijekom natjecanja u kuhanju u Napa Valleyju.

2. sezona, 16. - 17. epizoda - 13. studenog

Dr. Alicia Seberg, vladina istraživačica i znanstvenica (gostujuća zvijezda AMY PRICE-FRANCIS), na poslu biva izložena smrtonosnom otrovu i prestalo joj je samo nekoliko sati života. Pozove Patricka Janea i CBI da pronađu njezina ubojicu.

Patrick Jane, Lisbonica i tim CBI-a pripremaju se da napokon upoznaju
svoju novu direktoricu, specijalnu agenticu Madeleine Hightower (gostujuća i povremena zvijezda AUNJANUE ELLIS-True Blood).

2. sezona, 18. - 19. epizoda - 14. studenog

Kada nepoznata žena s amnezijom i prekrivena krvlju stane pred auto Choa i Van Peltice, Patrick Jane morat će upotrijebiti sve svoje vještine da otkrije tko je ona, njezinu posljednju lokaciju i zašto je izgubila sjećanje.

Kada zbog neuobičajena ponašanja Patricka Janea sud odbaci slučaj, njegov ljutiti tim mora krenuti s istragom otpočetka.

2. sezona, 20. - 21. epizoda - 15. studenog

Nakon što je ubijen medijski mogul, Patrick Jane i tim CBI-a istražuju vođu kulta Breta Stilesa (gostujuća zvijezda MALCOLM McDOWELL) koji je možda imao svoje interese nakon što je o njegovoj skupini objavljena negativna priča.

Patrick Jane i tim CBI-a istražuju smrt matematičkog genija. LUCY DAVIS, žena zvijezde serije, Owaina Yeomana, gostujuća je zvijezda i igra ženu žrtve Daphne.

2. sezona, 22. - 23. epizoda - 16. studenog

Romantične iskre počinju se javljati kada se Patrick Jane i navodna vidovnjakinja Kristina Frye (gostujuća zvijezda LESLIE HOPE) ponovno susretnu dok CBI istražuje ubojstvo karizmatična vođe neprofitne organizacije koja se bori protiv krijumčarenja ljudi.

Usred prvog spoja s Kristinom Frye Patrick, Jane dobije poziv da je Crveni John ponovno napao, no ispostavi se da je riječ o imitatoru. Ali kada Kristina pokuša stupiti u kontakt s pravim Crvenim Johnom, ona i Jane nađu se u velikoj opasnosti u uzbudljivoj završnoj epizodi druge sezone.

Kriminalističku seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem temrinu na Doma TV-u!Tagovi