Mentalist, 11. - 15. veljače

Mentalist 3 - 2
,
Mentalist 3 - 2
hr_HR

Poznat po zanemarivanju protokola i vidovnjačkoj prošlosti, iako je priznao da je paranormalne vještine glumio, Jane sudjeluje u rješavanju teških i medijski praćenih slučajeva, a agenti s kojima surađuje iznimno cijene njegovu pomoć.

 

6. sezona, epizoda 13. - 11. veljače

Jane se pridruži komuni da bi otkrio kako je američka odvjetnica pronađena mrtva u Meksiku, iako nije evidentirano da je prešla granicu. U međuvremenu Rigsby i Van Pelt nagovore J. J. LaRochea (u gostujućoj ulozi PRUITT TAYLOR VINCE) da im pomogne otkriti tko prati bivše pripadnike CBI-a.


6. sezona, epizoda 14. - 12. veljače

Jane i Fischer istražuju ubojstvo na crpilištu nafte dok Rigsby i Van Pelt putuju u Austin kako bi se susreli s članovima tima i pomogli istražiti osumnjičene za niz napada na bivše članove CBI-a.


6. sezona, epizoda 15. - 13. veljače

Kad Grace otme ubojica koji progoni bivše članove CBI-a, a čini se da prvoosumnjičeni ima valjan alibi, Jane mora upregnuti sve svoje sposobnosti i pronaći je prije isteka vremena.


6. sezona, epizoda 16. - 14. veljače

Jane angažira kolege u opasnoj operaciji hvatanja kradljivaca umjetnina. U međuvremenu frcaju iskre između Lisbon i agenta iz FBI-eva odjela za umjetnine Marcusa Pikea (u gostujućoj ulozi PEDRO PASCAL).


6. sezona, epizoda 17. - 15. veljače

Jane i FBI uzimaju slučaj osuđenika na smrt koji ima dva dana da dokaže nevinost prije izvršenja kazne. Mogu li na vrijeme riješiti stari slučaj?
 

Kriminalističku seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka, u večernjem terminu, na Doma TV-u!

 Tagovi