.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 11. - 15. prosinca

Mentalist 6. sezona exp
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

4. sez., 14. - 15. ep. - 11. prosinca

Dok porota odlučuje je li žena optužena zbog ubojstva kriva ili nevina, Jane pokušava dokazati da je nepravedno optužena prije nego što bude prekasno. U međuvremenu Summer je možda pretjerala kada je Chou pomogla dokazati krivnju sumnjivca. DIANE FARR u gostujućoj je ulozi kao najbolja prijateljica optužene.

Nakon ubojstva humanitarnog radnika Jane iz zatvora oslobađa Ericu Flynn, zavodljivu ubojicu koju je pomogao zatvoriti u zamjenu za informacije o slučaju koje ona tvrdi da posjeduje. U međuvremenu Rigsby i Sarah pokušavaju se priviknuti na to da će ubrzo postati roditelji. MORENA BACCARIN (Domovina, Posjetitelji) ponovno se pojavljuje u ulozi Erice Flynn.


4. sez., 16. - 17. ep. - 12. prosinca

Jane se ponovno susreće s bivšim neprijateljem Bretom Stilesom (MALCOLM McDOWELL u gostujućoj ulozi), karizmatičnim vođom kulta „Vizualize“ nakon ubojstva aktivista iz organizacije čiji članovi prosvjeduju protiv kultova. LOUISE LOMBARD (CSI) u gostujućoj je ulozi kao Nora Hill, dekanica na fakultetu Visualize.

Jane sumnja da FBI-eva agentica Susan Darcy ima skrivene motive nakon što ga zamoli da joj pomogne oko istrage ubojstva. U međuvremenu CBI-ev tim bavi se istragom ubojstva mlade žene ubijene nakon što je nekog upoznala u internetskoj pričaonici.

4. sez., 18. - 19. ep. - 13. prosinca

Jane i CBI-ev tim pokušavaju suziti popis sumnjivaca nakon ubojstva imućnog trgovca koji boluje od neizlječiva raka. U međuvremenu Cho je prisiljen suočiti se sa svojim demonima.

Tijekom istrage ubojstva zaposlenika kasina Jane susreće magičara s kojim je išao na turneje dok je radio kao mentalist te doznaje da on skriva zaprepašćujuću tajnu.


4. sez., 20. - 21. ep. - 14. prosinca

Jane i CBI pokušavaju utvrditi tko je imao motiv za ubojstvo popularnog učitelja engleskog jezika. U međuvremenu Cho i Summer skrivaju svoju vezu od Lisbonice, a Rigsby nervozno iščekuje posebnu dostavu.

Ubojstvo postaje gnjavaža kada Jane i CBI pokušaju pronaći ubojicu mladog muškarca pronađenog nasmrt spaljenog ispred kabareta u kojem nastupaju transvestiti. Tijekom istrage sastavljaju popis sumnjivaca, a svi redom maltretirali su žrtvu.


4. sez., 22. - 23. ep. - 15. prosinca

Tijekom istrage ubojstva surfera Lisbonica se sastaje s bivšim zaručnikom Gregom Taybackom (KENNY JOHNSON u gostujućoj ulozi) kojeg nije vidjela više od 10 godina. Istodobno Cho razmišlja o tome bi li trebao biti u vezi sa Summer.

Je li Crveni John napokon uspio isprovocirati Janea? Na osmu godišnjicu smrti svoje supruge i kćeri Jane dobiva poruku od Crvenog Johna, zbog čega se ne uspijeva usredotočiti na slučaj na kojem radi te time ugrožava i istragu i svoju karijeru u CBI-u.
 

Seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi