.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mentalist, 10. - 14. travnja

img placeholder
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

5. sez., 13. ep. - 10. travnja

Je li Jane napokon našao početak Crvenog Johna? CBI-ev tim istražuje 25-godišnji slučaj koji naizgled uključuje Crvenog Johna i grupu Visualize, a Lisbon razmišlja o svojoj budućnosti. KYLE SECOR gostuje kao bivši član grupe Visualize, a REED DIAMOND se vraća kao agent Ray Haffner.

5. sez., 14. ep. - 11. travnja

CBI-ev tim ulazi u iznenađujuće nemilosrdan svijet akademika zbog slučaja postdiplomskog studenta u prirodoslovnome muzeju. ROB BENEDICT iz serije "Supernatural" gostuje kao profesor Paul Friedman, a ZULEIKHA ROBINSON iz serije "Domovina" glumi dr. Soniju Kidd, znanstvenicu na sveučilištu.

5. sez., 15. ep. - 12. travnja

Jane i CBI-ev tim istražuju ubojstvo starije nasljednice Elise Vogelson (gostuje MARIETTE HARTLEY) čiji su ostaci pronađeni u dnevnoj sobi njezine sablasne vile.

5. sez., 16. ep. - 13. travnja

Lorelei Martins vraća se u želji da otkrije je li Crveni John imao veze sa smrću njezine sestre, a Jane je prisiljen priznati Lisbon da je pomogao Lorelei da pobjegne iz zatvora. EMMANUELLE VAUGIER gostuje kao Melissa Enfield, voditeljica utočišta za žene.

5. sez., 17. ep. - 14. travnja

CBI-ev tim istražuje ubojstvo vojne bolničarke koja je radila s vojnicima koji imaju PTSP i čije tijelo je pronađeno u blizini vojne baze.

 


 Tagovi