Mentalist, 10. - 14. prosinca

Mentalist, 2. sezona - 2
,
Mentalist, 2. sezona - 2
hr_HR

Patrick Jane je moderni Sherlock Holmes koji se uspješno koristi umnim manipulacijama i vještinama primjećivanja u rješavanju zločina.

4. sez., 7. - 8. ep. - 10. prosinca

Potraga za serijskim ubojicom privodi se kraju kada Jane susretne blogera koji je svoj život posvetio potrazi za ubojicom. MISSI PYLE u gostujućoj je ulozi kao televizijski voditelj, WILLIAM MAPOTHER kao sumnjivac, a DAVID PAYMER kao bloger u ovom nastavku u režiji Simona Bakera, zvijezde serije.

Da bi pronašao ubojicu policajke na tajnom zadatku iz odjela za narkotike, Jane i CBI-ev tim prate njezine korake tijekom istrage. SAMAIRE ARMSTRONG (Prljavi seksi novac) u gostujućoj je ulozi kao Summer Edgecombe, prostitutka koja u istrazi pomaže agentu Chou. DEAN NORRIS (Na putu prema dolje) u gostujućoj je ulozi kao narednik Don Henderson.

4. sez., 9. - 10. ep. - 11. prosinca

Jane i CBI istražuju kada zvijezda i umirovljeni vođa navale bude proglašen mrtvim nakon eksplozije njegova auta. U međuvremenu veza Rigsbyja i Sare Harrigan (JILLIAN BACH u gostujućoj ulozi) prelazi na višu razinu dok se pripremaju za sudski slučaj. CRAIG BIERKO (Cinderella Man) u gostujućoj je ulozi kao Doc Dugan, umirovljeni profesionalni vođa navale. Michael Rady (Melrose Place) vraća se u ulozi Luthera Wainwrighta.

Tijekom potrage za ubojicom vatrogasca Jane je napadnut i zamalo utopljen. Zbog toga privremeno gubi pamćenje te se vraća svojoj ličnosti prevaranta iz razdoblja prije početka rada za CBI.

4. sez., 11. - 12. ep. - 12. prosinca

Jane i CBI moraju suziti dugačak popis sumnjivaca nakon što je elitni odvjetnik specijaliziran za rastave i koji je stekao mnogo neprijatelja ubijen na svojem gliseru. U međuvremenu Janea ispituju o tome je li Crveni John odgovoran za Panzerovu smrt.

Uz malo dokaza Jane i CBI istražuju smrt mafijaševa sina. Nakon privođenja svjedoka na ispitivanje u Van Peltici se bude sjećanja na njezina zaručnika FBI-eva agenta Craiga O'Laughlina (ERIC WINTER u gostujućoj ulozi) i njegovo ubojstvo.

4. sez., 13. - 14. ep. - 13. prosinca

Jane i CBI sužavaju popis sumnjivaca nakon što osramoćeni modni dizajner na rubu povratka postane modna žrtva. U međuvremenu FBI-eva agentica Susan Darcy nastavlja istragu i potragu za Crvenim Johnom. Gostujuća zvijezda ALICIA WITT vraća se u ulozi Rosalind Harker.

Dok porota odlučuje je li žena optužena zbog ubojstva kriva ili nevina, Jane pokušava dokazati da je nepravedno optužena prije nego što bude prekasno. U međuvremenu Summer je možda pretjerala kada je Chou pomogla dokazati krivnju sumnjivca. DIANE FARR u gostujućoj je ulozi kao najbolja prijateljica optužene.

4. sez., 15. - 16. ep. - 14. prosinca

Nakon ubojstva humanitarnog radnika Jane iz zatvora oslobađa Ericu Flynn, zavodljivu ubojicu koju je pomogao zatvoriti u zamjenu za informacije o slučaju koje ona tvrdi da posjeduje. U međuvremenu Rigsby i Sarah pokušavaju se priviknuti na to da će ubrzo postati roditelji. MORENA BACCARIN (Domovina, Posjetitelji) ponovno se pojavljuje u ulozi Erice Flynn.

Jane se ponovno susreće s bivšim neprijateljem Bretom Stilesom (MALCOLM McDOWELL u gostujućoj ulozi), karizmatičnim vođom kulta „Vizualize“ nakon ubojstva aktivista iz organizacije čiji članovi prosvjeduju protiv kultova. LOUISE LOMBARD (CSI) u gostujućoj je ulozi kao Nora Hill, dekanica na fakultetu Visualize.

Kriminalističku seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem temrinu na Doma TV-u!Tagovi